Ali soda bikarbona lahko pomaga pri povečanju penisa?

soda bikarbona za povečanje penisa

Vsak od nas ima v kuhinjskih omarah eno preprosto in skrivno sestavino - soda. Ima veliko uporabnih lastnosti - obogati pecivo, izbriše mastne madeže . . . in pozitivno vpliva na zdravje moških! Mnogi ljudje tako mislijo.

Seveda je soda bikarbona najcenejši način (po vadbi) za povečanje penisa. To pomeni, da je eden najbolj dostopnih. Uporablja se kot snov, ki redči kri in hitro prodira v tkiva. Danes bomo preverili, ali je to res ali fikcija. In ugotovili bomo, kako soda vpliva na penis.

Pomembno!Soda bikarbona lahko resno poškoduje penis, povzroči draženje in opekline. Zato nadaljujte previdno, v majhnih odmerkih. Ne uporabljajte ga lepo na glavi penisa. To bo pomagalo preprečiti poškodbe.

Pladnji za soda

Moški lahko delajo kopeli s sodo bikarbono. V enem kozarcu tople vode morate razredčiti eno čajno žličko belega prahu. Takšno kopel si vzemite z enim delom telesa 15 minut. Po možnosti eno uro pred spolnim odnosom. Posledično lahko ne samo povečate dolžino penisa, temveč tudi povečate njegovo elastičnost.

soda kopel za povečanje penisa

Soda piling

Falus najprej namočite z vodo. Nato po penisu nežno vmasirajte majhno količino soli. To bo zagotovilo pretok krvi in okrepilo erekcijo.

Pomembno!Koža penisa je zelo občutljiva - lahko jo poškodujete. Zato manipulacije izvajajte zelo previdno. Če opazite bolečino, sodo bikarbono takoj sperite z vodo.

Obkladki s sodo

Drug način, ki vam ne bo vzel veliko časa in truda, so obkladki. Zanje boste poleg sode potrebovali mehko in lahko krpo. Na primer gaza ali povoj. Sodo bikarbono razporedite na krpo, jo zložite v več plasti in jo nanesite na penis za 15-20 minut. Nič več!

Mazilo na osnovi sode

To lahko storite tako na vodi kot na medu. Načelo je preprosto: soda se jemlje v pravi količini, postopoma ji dodajamo vodo. Potrebujete konsistenco kaše.

mazilo na osnovi sode za povečanje penisa

Če želite narediti mazilo z medom, morate zmešati 25 gramov sode bikarbone in 1 žlico sladke poslastice. Z drugimi besedami, sodo raztopite v medu.

Končano mešanico vtrite v penis.

Ne pozabite na varnost

  1. Soda bikarbona lahko povzroči alergije in poškodbe. Zato majhno količino najprej preizkusite na koži.
  2. Za vsak slučaj preverite rok uporabnosti sode bikarbone.
  3. Bolje se je odločiti za druge načine povečanja penisa, če imate suho kožo ali preobčutljivost. Uporaba sode bikarbone lahko povzroči nelagodje.
  4. Sode bikarbone ne morete uporabljati, če imate alergije, rane na penisu in izpuščaje.
  5. Poskusite ne pretiravati. Pogosti stiki s penisom in sodo bikarbono lahko samo poslabšajo situacijo.
  6. Ne uporabljajte metode sode za diabetike. Vpliva na raven sladkorja v krvi, tudi v majhnih količinah.
soda za povečanje velikosti penisa

Preprosta metoda je polna številnih pasti. Morda sploh ne veste o nevarnosti izdelka in resno pokvarite svoje zdravje. In ker navodila niso priložena znani rdeči embalaži (še bolj, kako jo uporabiti za povečanje penisa), zato v iskanju centimetrov ne dovolite, da strastna želja spodkopava vaše zdravje.