Izvedba in stroški operacije povečanja penisa

Kirurško povečanje penisa

Redko najdemo moškega, ki ne razmišlja o povečanju penisa. To idejo obiščejo številni predstavniki močnejšega spola. Toda operacija je zagotovo povezana z določenimi tveganji. Kako učinkovite so takšne manipulacije in v katerih situacijah ne morete storiti brez zdravniške pomoči?

Indikacije

Operacija za povečanje moške traja določen čas in se izvaja v splošni anesteziji. Seveda je uporaba anestezije in samo operacija tveganje, s katerim se ne bo strinjal vsak moški.

Če pa parametri organa po dolžini in širini kategorično ne ustrezajo predstavniku močnejšega spola, se morate obrniti na zdravstveno ustanovo.

Klinika, tehnika, cena in drugi parametri so osebna izbira vsakogar, vendar lahko oseba dobi dovoljenje za operacijo le, če obstajajo dokazi.

Kirurško povečanje penisa se izvede:

 1. Če pacient želi.
 2. Z mikroskopskim parametrom moškosti.
 3. Če imate resne težave s potenco.
 4. V telesu obstajajo endokrine in hormonske motnje, ki so privedle do neravnovesja in nerazvitosti glavnega moškega organa.
 5. Obstajajo starostne spremembe, zaradi katerih se je penis znatno zmanjšal.

Če se penis zmanjša zaradi travmatičnih ali drugih poškodb, je priporočljivo, da se obrnete na zdravstveni center.To pomeni, da se je treba za pridobitev dovoljenja posvetovati z andrologom, prijaviti željo, opraviti meritve organa, dokazati, da njegovi parametri ne omogočajo popolnega spolnega odnosa in opraviti številne dodatne preiskave.

Operacija povečanja penisa

Operacija ima številne kontraindikacije, splošna anestezija se ne izvaja ob prisotnosti resnih bolezni srca in ožilja možganov, jeter in ledvic. Iz tega razloga boste morali pred pridobitvijo soglasja obiskati:

 1. Terapevt.
 2. Endokrinolog.
 3. Psiholog.
 4. Urolog.
 5. Androlog.

Podaljšanje penisa se izvaja na več načinov, če so vsi testi normalni, ostane oceniti rezultat (z uporabo videa in fotografij) in se ponovno posvetovati s kirurgom, ki bo izvedel operacijo.

Korekcijske metode

Kirurška metoda korekcije penisa je splošen koncept, ki vključuje različne metode izvajanja operacij za povečanje moškega organa.

Dolžino in širino penisa lahko povečate na naslednje načine:

 • Kirurško. Omogoča doseganje visokih rezultatov. Velja za najučinkovitejšo metodo in vam omogoča, da povečate dostojanstvo v velikosti za 5 cm ali več.
 • Na nekirurški način. Penis lahko s podaljškom povečamo. Toda takšna terapija ni zelo učinkovita. Metoda je glede delovanja zelo sporna. Poleg tega vam nošenje naprave omogoča povečanje penisa le s podaljšano uporabo.
 • Kombinirano. Ta koncept pomeni izvajanje kirurških posegov (enostavnih tehnik) in nošenje podaljška med obdobjem okrevanja. Ta metoda izpostavljenosti ima številne prednosti: kratko obdobje okrevanja, majhna verjetnost zapletov in enostavnost uporabe. A obstaja ena pomanjkljivost - rezultata ne odlikujejo visoke stopnje.

Ligamentotomija

Ligamentotomija je operacija za povečanje moškega penisa, organ je izpostavljen določenemu učinku, ki vam omogoča, da ga vizualno povečate, ne da bi posegli po resnih posegih.

Operacija se izvede z disekcijo vezi, ki ima pod kožo določeno količino videza. Po posegu se penis znatno poveča.

Ligamentotomija ima več prednosti:

 1. Trajanje postopka je od 30 do 50 minut.
 2. Obdobje okrevanja traja največ 2 tedna.
 3. Verjetnost razvoja zapletov je čim manjša.
 4. Po 2 dneh je bolnik odpuščen.

Kljub temu, da zdravnik naredi več velikih rezov, po končani operaciji v mošnji ostane majhna brazgotina. Okrevanje traja več tednov in verjetnost za nastanek neželenih posledic je praktično enaka nič. Če upoštevate zdravnikova priporočila in redno nosite podaljšek, lahko dosežete dobre rezultate.

Podaljšalec penisa

Ta metoda ima sorazmerno nizke stroške, cena je neposredno odvisna od prizorišča.

Falloprostetika

Če je povečanje širine in dolžine falusa ključnega pomena, potem je smiselno razmisliti o izvajanju falloprostetike. Ta postopek vključuje namestitev vsadka, ki se vizualno malo razlikuje od pravega genitalnega organa. Za moške z mikroskopskim penisom bo takšen poseg omogočil popoln spolni odnos z ženskami.

Falloprostetika se izvaja na več načinov. Ta plastična operacija bo od zdravnika zahtevala določene spretnosti, od pacienta pa potrpljenje in upoštevanje vseh priporočil v obdobju okrevanja.Stroški posega morajo vključevati tudi ceno vsadka, je visoka.

Lipofilling

Lipofilling - ta postopek je namenjen povečanju širine penisa. Maščobe, odvzete iz pacientove trebušne stene, se črpajo neposredno v trup. Lipofiliranje ni posebej težko. Obstaja pa več odtenkov:

 • več dostojanstva postane samo v širini;
 • učinek traja kratek čas.

To pomeni, da bolnikovo maščobno tkivo deluje kot vsadek, sčasoma se maščoba absorbira, zato je treba poseg ponoviti po določenem časovnem obdobju.

Toda lipofiliranje vam omogoča, da zmanjšate verjetnost zavrnitve tujka in s tem zmanjšate tveganje za nastanek neželenih (nevarnih za pacientovo življenje in zdravje) zapletov.

Rezultat lahko ocenite pred in po posvetovanju z andrologom, če je moški z vsem zadovoljen, je dan kirurškega posega imenovan, dajo potrebna priporočila: kaj storiti pred in po.

Moški je s pomočjo operacije povečal velikost penisa

Mikrokirurška presaditev mišic

Ko sta povezana povečanje moči in povečanje velikosti genitalnega organa, se izvede mikrokirurška presaditev mišic. Vključuje namestitev vsadka in izvajanje zapletenih kirurških posegov. Preden se strinjate s kirurško presaditvijo mišic, morate pretehtati prednosti in slabosti, prebrati preglede in dodatne informacije ter opraviti vrsto diagnostičnih pregledov.

Kako poteka operacija:

 • izrezovanje tkiva reproduktivnega organa;
 • vsadek je ovit z mišicami;
 • opraviti dodatne manipulacije in šivanje tkiv.

Po namestitvi zadnjih šivov se pacientu opusti anestezija. Nato se izvede potrebno zdravljenje šivov, moški ostane v bolnišnici še 2-3 tedne.

Ta postopek ima več pomanjkljivosti:

 1. Ima dolgo obdobje okrevanja.
 2. Bolniki ga težko prenašajo.
 3. To je precej drago.
 4. Verjetnost razvoja zapletov je velika.

Trajanje obdobja okrevanja je od 3 do 5 tednov, v tem času pa boste morali popolnoma opustiti spolne stike z ženskami. Upoštevajte higieno prepona, predelajte šive, naredite povoje v kliniki ali bolnišnici.

Mikrokirurška presaditev mišic

Vprašanje o ceni

Koliko stane plastična operacija povečanja penisa? To je eno najpogostejših vprašanj močnejšega spola. Cena se spreminja v različnih mejah.

Kaj določa ceno:

 1. Iz klinike in specialističnih kvalifikacij.
 2. Mesto bivanja.
 3. Izvedbene tehnike in zapletenost.

Na obrobju so stroški kirurških posegov precej nižji, vendar je pomembno biti pozoren na usposobljenost specialista in povratne informacije o njegovem delu.

Tehnika posega vpliva na stroške posega. Zato morate pred kontaktiranjem klinike ali druge zdravstvene ustanove oceniti svoje finančne zmožnosti. Navsezadnje cen skoraj ni mogoče imenovati demokratične ali sprejemljive.