Kako narediti masažo za povečanje penisa

Mnogi moški sanjajo o povečanju penisa in v tem ni nič čudnega. Konec koncev bi vsi radi izgledali spodobno v očeh svojega dekleta. Danes obstaja kar nekaj različnih načinov podaljšanja penisa. Pogosto se za povečanje penisa izvaja posebna masaža.

Ali je mogoče penis povečati z masažo?

Nekateri ljudje ne vedo, ali je penis mogoče podaljšati z masažo. Vsekakor je mogoče in da se prepričate o tem, se morate seznaniti z načelom njegovega delovanja. Nobena skrivnost ni, da ima penis dve glavni mišici s številnimi votlinami. V trenutku spolnega vzburjenja se vse votline začnejo polniti s krvjo, kar vodi do erekcije.

Moški v kratkih hlačah, ki si želi penis povečati z masažo

Masaža za povečanje penisa vam omogoča, da povečate vse votline v mišicah. Zahvaljujoč temu se bodo tkiva začela postopoma raztezati, kar bo povzročilo zadebelitev in podaljšanje penisa.

Kako povečati penis z masažo

Ta postopek se izvaja v več zaporednih fazah, s katerimi se morate vsekakor seznaniti.

Priprava

Pred masažo je treba pripraviti penis. Mnogi moški to počnejo s predgrevanjem. Obstaja več pogostih načinov ogrevanja. Najpogosteje se za to uporablja preprosta posoda z ogrevano vodo. Za ogrevanje penisa s to metodo morate v lonec dodati nekaj litrov vode in jo segreti. Ko se tekočina segreje, se penis vanj spusti za 10-15 minut.Zelo pomembno je, da voda ni zelo vroča in ne opeče kože penisa.

Ponev s segreto vodo za ogrevanje penisa

Nekateri fantje z majhno namočeno brisačo ogrejejo falus. Če želite to narediti, ga morate namočiti v loncu s kuhano vodo. Nato člana zvežemo z mokro brisačo, ki jo lahko odstranimo po 10 minutah. Z uporabo mokre brisače bo koža bolj elastična in prožna.

Tretja najbolj priljubljena metoda ogrevanja moškosti je uporaba riža. Treba ga bo vliti v suho ponev in segreti do vročega stanja. Nato riž vlijemo v vrečko in nanesemo na penis. Odstraniti ga bo mogoče šele po pol ure.

Ogreti se

Po ogrevanju morate narediti ogrevanje, med katerim lahko uporabite naslednje tehnike:

  • Uporaba maziva. Penis je namazan z majhno količino maziva. V tem primeru ga je treba nanesti z lahkimi krožnimi gibi od samega dna organa. Postopek traja 5 minut, nato pa ga je mogoče ponoviti.
  • Trituracija. Penis je ohlapno ovit okoli roke. Nato morate z njeno pomočjo kožo malo pregneteti. Ta vaja naredi kožo organa bolj elastično.
  • Tresenje. Ta vaja je najpreprostejša. Če ga želite dokončati, morate samo vzeti penis v roko in ga nekaj minut stresati z ene strani na drugo. S pomočjo takšnega tresenja lahko ne samo aktivirate pretok krvi, temveč se tudi znebite močne živčne napetosti.

Jelqing

Ena izmed najbolj priljubljenih vrst masaž je jelqing. S pomočjo takšne vaje lahko potrojite pretok krvi v genitalije in aktivirate rast tkiva. Prve rezultate jelqinga lahko vidimo 3-4 mesece po začetku vaj.

Za rast penisa se najpogosteje uporabljata dve vrsti jelqinga:

  • Mokro. Ta vaja se izvaja šele po predhodnem ogrevanju penisa. Za izvedbo masaže na suh penis nanesemo ogrevalno kremo ali mazivo. Nato s katero koli roko sponite penis. Če želite to narediti, morate blizu prsta povezati kazalec in palec, da naredite obroč. Nato se masaža izvaja z drsnimi gibi od podlage. Med vajo morate spremljati erekcijo. Postopek se konča, če je član v vznemirjenem stanju.
  • Suho. V tem primeru vam ni treba uporabljati maziva ali kreme. Med vajo morate penis popolnoma prijeti z dlanjo. Nato se izvede masaža od glave do baze.
Gibanje rok za izvajanje jelqinga

Uporaba črpalke

Za izvedbo vakuumske masaže boste morali uporabiti posebno vakuumsko črpalko. Ta naprava je bila posebej zasnovana za povečanje moških spolnih organov in zdravljenje moči.

Vakuumska masaža je povsem preprosta. Če želite to narediti, morate penis postaviti v valj, ki je povezan s posebno črpalko z zrakom. V valju nastane vakuum, ki ugodno vpliva na krvni obtok. Vakuumska masaža se izvaja največ 20 minut, da ne bi slučajno poškodovali tkiva. Priporočljivo je uporabljati vakuumsko črpalko tik pred seksom, saj se penis po nekaj urah povrne v normalno velikost.

Črpalka za vakuumsko masažo penisa

Prijemanje in raztezanje

Ta masaža za povečanje penisa je priljubljena pri fantih. Pri izvajanju te vaje se penis poveča s povečanjem napetosti kavernoznih teles, kar bo privedlo do povečanja volumna organa.

Pred masažo penisa ga je treba namazati z gelom, kremo ali posebnim mazivom.

Med nanašanjem maziva je penis na dnu ovit v majhen obroč, ustvarjen iz palca in kazalca.

Med masažo se prstan, ustvarjen iz prstov, premakne na konec penisa. V tem primeru je treba vsakokrat povečati napad, da se izboljša pretok krvi. Sprva se postopek izvaja 10 minut s povprečno hitrostjo. Nato hitrost gibov postopoma povečujemo. Pospešena masaža traja vsaj 15 minut. Ko je masaža popolnoma končana, se penis prijema za dno in drži nekaj minut. Penis je treba previdno prijeti, da ne bo bolečine. Če se v času vaje pojavi nelagodje, je bolje, da jo začnete znova.

Povečanje penisa z masažo

Redno prijemanje in raztegovanje vam bo v 4-5 mesecih omogočilo podaljšanje penisa za 2-4 cm.

Zaključek

Mnogi moški želijo povečati svoje dostojanstvo. Vendar tega ne vedo vsi. Da bi povečali penis, je priporočljivo, da se seznanite z značilnostmi masaže za povečanje penisa.