Ali je penis mogoče povečati s podaljškom?

Problem velikosti penisa je zelo aktualen. Mnogi moški nenehno iščejo načine in naprave, s katerimi lahko penis povečajo za vsaj nekaj centimetrov. Alternativa dragi operaciji je podaljšanje penisa.

Podaljšanje za povečanje penisa je mehanska naprava, sestavljena iz 2 palic - lahko so iz umetne mase ali kovine, varno pritrjene na obroč. Na drugem koncu naprave je zanka - nastavljiva je glede na posamezne parametre. V kompletu originalnih naprav so povoji in obloge, ki ščitijo občutljivo kožo falusa.

Naprava je videti specifično, saj ne vedo, za kaj služi, mnogi lahko podaljšek zamenjajo za "mučilni" stroj. Toda v resnici je podaljšek popolnoma varen za uporabo in ob pravilni uporabi ne povzroča nelagodja. Glavna stvar je, da ga oblečete in pravilno pritrdite.

Načelo delovanja je preprosto - moško dostojanstvo je nenehno v napetosti, zaradi česar se penis podaljša v dolžino, votline kavernoznih teles se razširijo. Podaljšalec ne razteza le kože, temveč tudi mišično tkivo, kar vam omogoča doseganje rezultatov za vse življenje. Razmislite, katere naprave so, kako se razlikujejo in kdaj pričakovati povečanje penisa?

Vrste podaljškov penisa

Obstajajo različne vrste napeljav. Razlikujejo se po konfiguraciji, stroških, proizvajalcu in drugih lastnostih. Velik izbor vam omogoča, da izberete optimalno napravo, ki je idealna za obliko penisa določenega moškega, kar že povečuje možnosti za pozitiven rezultat.

Mehanske naprave ali zanke veljajo za najbolj priljubljene. Ime je posledica pritrditve penisa skozi zanko. Kljub povpraševanju takšni podaljševalci postopoma zapuščajo trg, saj jih nadomeščajo spremenjeni modeli, ki pomagajo nabirati centimetre na penisu.

Mehanski podaljšek ni poceni - to je plus. Naprava ni ločitev, če jo pravilno uporabljate, dosledno upoštevajte navodila za uporabo. Minus - pogosto vodi do negativnih posledic uporabe. Na forumih se moški pritožujejo zaradi poškodb kožice, močnega stiskanja glave penisa, težav z uriniranjem in neprijetne napetosti.

Podstavek za sesanje vizualno spominja na vakuumsko črpalko. Iz njega se odvaja zrak, kar omogoča ustvarjanje negativnega tlaka v napravi. Naprava je opremljena s hruško. V ozadju nizkega tlaka se kapilare v penisu začnejo hitro širiti, povečuje se pretok arterijske krvi in povečuje volumen kavernoznih teles.

Običajno je takšna naprava priporočljiva za moške, ki imajo težave z močjo ali impotenco. Med nanosom je treba uporabiti mazivo - tako se izognete poškodbam penisa.

Značilnosti podaljševalca traku:

 • Enostavnost pritrditve;
 • Lahka konstrukcija, ki med nošenjem ne povzroča nelagodja;
 • Pozitiven rezultat ob redni uporabi.

Sistem vakuumskega lepila je najsodobnejša naprava. Primerno za vse moške brez izjeme - ne glede na starost in velikost penisa.

Prednosti in slabosti naprav

podaljšanje penisa

Podaljšanje deluje. Je dejstvo. Toda, kot drugje, obstajajo tudi odtenki. Moški ugotavljajo, da se širjenje kavernoznih teles, kar vodi do nadaljnjega povečanja penisa, dogaja razmeroma počasi, zato ni treba čakati na takojšen rezultat.

Naprave priznava uradna medicina. Če imate kakršen koli dvom glede ustreznosti uporabe, se lahko vedno posvetujete z zdravnikom. Urologi priporočajo, da moški raje uporabljajo podaljševalnik in ne posegajo po operaciji povečanja penisa.

Nesporna prednost podaljška je dolgoročen rezultat. Prehranska dopolnila, tablete za rast penisa, specializirane kreme in mazila dajejo le začasen učinek, naprava pa je trajna.

Prednosti uporabe podaljška za povečanje penisa:

 1. Varnost uporabe. Moški, ki se strinja, da bo nosil napravo, je veliko manj tvegan kot tisti, ki gredo pod nož kirurga. S pomočjo operacije lahko penis povečate veliko hitreje, vendar je verjetnost za zaplete zelo velika.
 2. Podaljševalnik lahko uporabite v kateri koli starosti. Vendar obstaja odtenek - v mladosti je želeni rezultat veliko lažje doseči kot po 40-45 letih.
 3. Redna uporaba pozitivno vpliva na spolno življenje - pri moških se izboljša erektilna funkcija, opazi se povečanje moči, spolni odnosi postanejo daljši.
 4. Izberete lahko napravo, ki popolnoma ustreza vaši velikosti penisa.
 5. Širok izbor modelov v različnih cenovnih kategorijah - za katero koli denarnico

Vse slabosti, ki jih ima naprava, so neposredno posledica nepravilnega delovanja naprave. Kršitev tehnike nošenja lahko povzroči resno škodo - modro obarvanje penisa, zastoj krvi, otekanje.

Preostali del aparata za povečanje penisa se kaže samo na pozitivni strani.

Rezultati uporabe podaljška za povečanje penisa

merjenje velikosti penisa po povečanju

Ker mnogi moški aktivno iščejo popoln način za povečanje penisa, lahko na specializiranih straneh najdete ogromno pregledov o uporabi podaljška. Na splošno se bistveno razlikujejo.

Nekateri predstavniki močnejšega spola niso mogli nositi podaljška - bilo je neprijetno, boleče, močna napetost in drugi razlogi. Drugi ugotavljajo pomanjkanje učinka, tretji pa so z rezultati popolnoma zadovoljni.

Odsotnost pozitivnih sprememb je enostavno razložiti - za doseganje učinka morate podaljšek redno nositi vsaj 2 meseca. Mnogi ga nosijo več tednov, potem ko izmerijo penis in ne vidijo sprememb, napravo odvržejo na skrajno polico - to je njihova napaka.

Po treh mesecih nošenja lahko dobite naslednje rezultate:

 • Dolžina penisa se poveča za 0, 5-2 centimetra;
 • Obseg reproduktivnega organa se poveča na 1 cm;
 • Kakovost riserja se izboljša, trajanje spolnega odnosa se poveča.

Ti podatki so seveda približni, saj različni dejavniki vplivajo na učinkovitost naprave. Sem spadajo starost moškega, pravilna uporaba in čas nošenja na dan.

Penis se, tako kot kateri koli drugi del telesa, ob zunanji izpostavljenosti velikosti hitro ne poveča. Penisa v nekaj tednih ali mesecih ne morete povečati za 5-10 centimetrov.

Takšni rezultati so fiziološko nemogoči, tudi s pomočjo kirurškega posega.

Kako izboljšati uspešnost rasti?

z uporabo podaljška za povečanje penisa

Najhitreje rastoči član je prvih 6 mesecev uporabe. V tem časovnem obdobju se reproduktivni organ lahko poveča za 20-25 centimetrov od prvotne velikosti. Po šestih mesecih začne penis rasti veliko počasneje in to je povsem normalno. Nekateri mislijo, da po enem letu delovanja naprava ni praktična za uporabo. A temu ni tako.

Ko človek preseže mejo 35% začetnih parametrov, se morda zdi, da falus ne raste - morda se ne bo spremenil v obsegu 2-3 ali celo 5 mesecev. Vendar moramo biti potrpežljivi, povečalo se bo, vendar ne tako pomembno.

Če želite doseči želeni učinek, se morate držati določenih pravil in priporočil. Za moške priporočamo naslednje:

 1. Redno nošenje - vsak dan vsaj 6 ur.
 2. Treba je nastaviti optimalno dolžino palic. Če naredite močno napetost, to ne bo pospešilo rasti, ampak bo povzročilo negativne posledice. Nekateri trdijo, da pretirana izpostavljenost penisu popolnoma ustavi rast.
 3. Skupno trajanje prijave na dan je bolje razdeliti na sklope - pristope. Naredite 2-3 sklope po 3-4 ure na dan.

Seveda je težko verjeti v učinkovitost naprave, samo na podlagi informativne komponente. Toda na lastnih izkušnjah se lahko vedno prepričate, kaj so storili milijoni moških, katerih pregledi potrjujejo učinkovitost podaljška za povečanje penisa.