Raztezanje penisa: vaje za raztezanje in povečanje penisa

Priljubljena alternativa zdravilom in ljudskim zdravilom je raztezanje penisa. Mnogi moški pričakujejo, da bodo z izvajanjem preprostih vaj doma povečali svoje dostojanstvo brez dragih sredstev. V tem primeru morate biti potrpežljivi in redno izvajati različne tehnike.

Ali obstajajo rezultati raztezanja penisa?

ženska pokaže na penis, povečan z vajami

Večina moških dvomi, da je povečanje penisa z raztezanjem učinkovita metoda. V dobesednem pomenu besede je seveda nemogoče spremeniti velikost penisa. Če poskušate raztegniti penis z rokami, ga lahko le resno poškodujete. Za učinkovito povečanje rezultatov je potrebno izvajati posebne vaje z uporabo določenih naprav. To bo pogojno raztegnilo penis.

Posebno razvite tehnike vam omogočajo, da vplivate na podporni ligament penisa, povečate njegovo sposobnost raztezanja. Na tej poti se poveča pretok krvi v reproduktivnem sistemu, normalizira se elastičnost sten krvnih žil, izboljša se mikrocirkulacija. Redna vadba prispeva tudi k aktivni delitvi in regeneraciji celic. Kombinacija vseh teh procesov vodi do povečanja velikosti penisa.

Povečanje penisa z obešanjem bremena

Ta tehnika je lahko zelo nevarna, če se izvaja napačno. Ali bo raztezanje penisa doma učinkovito, je odvisno od tega, kako skrbno in pravilno so bili izvedeni pripravljalni ukrepi.

Usposabljanje

Preden začnete povečati penis z raztezanjem, morate pripraviti organ. To je pomembna faza, brez katere ne morete začeti nobenega treninga. Takšne manipulacije so potrebne za:

 • izboljšati pretok krvi v medeničnem predelu in njegovih organih;
 • zmanjšati tveganje za poškodbe;
 • normalizacija krvnega tlaka v telesu;
 • zmanjšati bolečino po vadbi.

Najpomembnejši pri pripravi je toplotni učinek. Če želite to narediti, si vzemite toplo kopel in / ali masirajte penis.

Vodni postopki

vroča kopel za povečanje penisa

Ko so izpostavljeni vroči vodi, začnejo toplotni receptorji širiti krvne žile pod kožo

Topla voda pomaga popolnoma sprostiti mišice telesa, aktivira krvni obtok. Priprava poteka takole:

 • napolnite kopel z vodo pri udobni temperaturi, vendar ne višjo od 40 ° C;
 • potopite se do pasu in ostanite v vodi 5-7 minut.

Če se ne morete kopati, lahko uporabite tudi tuš. Če želite to narediti, zalivajte medenični predel telesa s toplo vodo tudi 5-7 minut. Po tem se novi organ do suhega obriše z brisačo, nanese se mazalna krema.

Sporočilo

Za izvajanje masažnih postopkov je potrebno majhno brisačo navlažiti s toplo vodo, nato jo ožemiti in oviti okoli penisa. Glava mora ostati odprta. S to brisačo se organ rahlo drgne približno 5 minut. Po odstranitvi brisače. Po 2-3 minutnem odmoru ponovite postopek 3-krat. Ne povečujte/zmanjšajte časa masaže.

Shema vzmetenja

Obstaja več shem za obešanje bremen na genitalije, moški pa mora samostojno izbrati najboljšo zase. Pozorni ste lahko na naslednjo možnost:

 1. Odtrgati je treba kožico, ki se nahaja na dnu, nato pa ovijte os penisa z elastičnim povojem (zadošča povoj širine 2 cm). V procesu ovijanja člana s povojem morate stisniti glavo, da spodbudite odtok krvi iz nje.
 2. Vzamejo posebno vrvico, ki je na enem koncu s posebnimi kavlji pritrjena na elastični povoj. Na drugi konec je vezan tovor. Najprej morate pritrditi breme na vrvico in jo pustiti na tleh. Ko je vrvica zataknjena na kavlje na falusu, morate prevzeti težo v roke.
 3. Zdaj morate počasi sprostiti obremenitev. Pomembno je, da spremljate svoje občutke v medeničnem predelu. V nobenem primeru ne sme biti bolečine in očitnega neugodja. Če se pojavijo takšni občutki, morate spolni organ dati počitek.
 4. Začnite z 1 minuto na dan. Postopoma povečujte čas obešanja tovora, vendar ne sme presegati 10 minut.

Po končanem raztezanju penisa je treba narediti sproščujočo masažo. Premiki morajo biti lahki in natančni, nikakor pa intenzivni.

Značilnosti usposabljanja

Ker ta metoda ni popolnoma varna, bodite pozorni na naslednje značilnosti:

 1. Začetna masa uteži ne sme presegati 200 g. Lahko se poveča šele po 3 tednih redne vadbe še za 200 g. Največja teža visečega bremena je lahko 3 kg, vendar ne več.
 2. Strogo je prepovedano izvajati suspenzijo, če je penis v pokončnem stanju. To je travmatično in ne bo prineslo nobenega rezultata. Če začutite bolečino, je treba trening prekiniti.
 3. V procesu vadbe za povečanje penisa z raztezanjem lahko koža penisa potemni. To je normalno. Po zaključku postopkov se barva kože povrne.
 4. Med poukom se ne morete premikati (hoditi po sobi), ker se takrat obremenitev kožice poveča. Pomembno je tudi, da je porazdelitev teže enakomerna.

Priljubljena raztezanja penisa

Katere so najbolj priljubljene vaje za raztezanje penisa? Posebno pozornost lahko posvetite naslednjemu.

Power Pull

Izvedite po naslednjem načelu:

 1. Penis se s prsti vzame za glavo in odmakne od vas. V tem položaju morate ostati 5-6 sekund.
 2. Potem, ko morate genitalije potegniti v desno in se zadržati. Enako ponovite na levi strani.
 3. Po enakem principu se penis vleče gor in dol.

Organ je treba vleči, dokler se ne pojavi rahel občutek bolečine, vendar se ne sme dovoliti občutka očitnega neugodja. Penis mora biti v mirovanju.

Podaljšek

povečanje penisa s podaljškom

Naprava je sestavljena iz podlage (namesti se na steblo penisa), raztegalnih palic in zanke (pritrjena je pod glavico penisa). Najdaljši čas uporabe, ki ga priporoča proizvajalec, je 1 leto.

Bistvo je, da se raztezanje organa pojavi postopoma, glede na to, kako se palice naprave podaljšajo. Za raztezanje penisa proizvajalci priporočajo, da začnete tečaje z dolžino, ki je nekoliko manjša od dolžine samega penisa, da se telo "navadi" na podaljšek. Ta parameter se ne spremeni v prvih 1-2 mesecih. Šele po tem času je treba spremeniti parametre palic.

V-razteg

Takšno vlečenje penisa izvaja relativno večji pritisk, učinek na tkiva kot preprosto vlečenje vzdolž osi. Vadba je možna le, ko je penis v popolnoma sproščenem stanju.

S prsti je treba prijeti glavico penisa, kožico potegniti stran od sebe in navzdol. Z drugo roko, začenši od podlage, je treba izvajati pritiskajoče gibe z notranje strani penisa, ki se premikajo proti glavi. Ponovite 10-krat.

Hkrati je treba glavo trdno držati in če se v njej čuti ostra bolečina, jo je treba s prsti malo stisniti, da se začne odtok krvi po penisu.

Napredno raztezanje penisa

Nekaj časa po začetku pouka moški iščejo nove, učinkovitejše možnosti usposabljanja. Znanih je več naprednih metod. Spodaj so opisane tri najbolj vidne prakse.

petelin sedi

Ta tehnika raztezanja penisa velja tako za vlečenje kot za vaskularno. Algoritem za njegovo izvedbo je naslednji:

 1. Pripravite stol z ravnim sedežem, ga pokrijte s čisto brisačo. Stojte mu s hrbtom. Z rokami potegnite penis (mora biti v stanju popolnega počitka) nazaj, za zadnjico. Testisi morajo biti razporejeni ob straneh njegovega trupa.
 2. Z roko držite penis in se počasi spustite na stol. Ne morete takoj sedeti na organ z vso svojo težo. Sedeti morate postopoma in biti pozorni na lastne občutke.

Začetni čas delovanja je 3-5 minut. Na napredni ravni je potrebno izvesti 2-5 pristopov in povečati čas na 15 minut. Po vsakem pristopu je treba penis nežno drgniti in masirati.

Povratni potisk

Ta vaja je podobna prejšnji, vendar je tehnika nekoliko drugačna:

 1. Položaj telesa: stoji, stopala v širini ramen, penis v stanju popolnega počitka.
 2. Član je treba prijeti z oprijemom pod glavo in ga potegniti nazaj, za zadnjico in navzgor. Vlečno silo je treba postopoma povečevati.

Roke s to vajo naj bodo za nogami, pod zadnjico. Potrebno je narediti od 3 do 7 pristopov. Čas raztezanja penisa se postopoma povečuje od 5 do 15 minut.

Vrv

Ta vaja je precej travmatična. Izvajati ga je treba šele, ko je član dobro ogret. Tehnika je naslednja:

 1. Vaditi morate le v stanju popolnega počitka. Z desno roko primite penis pod glavo z "obročastim" prijemom in ga zavrtite za 1, 5-2 obrata, odvisno od osebnega treninga. Hkrati pa član potegnite nekoliko naprej.
 2. Z levo roko morate prijeti prtljažnik približno na sredini in postopoma voditi oprijem do podlage, pri čemer zasukate organ v nasprotni smeri.
 3. Če penis tako držite med dvema prijemoma, ga je treba previdno raztegniti v različne smeri. Izogibati se je treba poškodbam kože.

Bodite pozorni in previdni! To je zelo travmatična in boleča vaja! Odvisno od stopnje osebne prakse je treba izvesti 2-5 pristopov, pri čemer člana držimo v položaju "vrvi" od 1 do 5 minut.

Druge koristne vaje

vaje za povečanje penisa

Obstajajo še druge priljubljene vaje za povečanje penisa, ki se razlikujejo po tehniki izvedbe in načinu vpliva na tkiva penisa. Med njimi so naslednje:

 1. Jelqing ali raztezanje penisa. Takšno usposabljanje se izvaja na pokončnem organu. Prsti stisnejo sod v tesen obroč in ga premaknejo na glavo. V povprečju postopek traja približno 5 minut, morate ustaviti, ko se pojavi občutek skorajšnje ejakulacije.
 2. Fleksija. Penis naj bo 50 odstotkov pokončen. Počasi in previdno ga upognite v različne smeri. Med postopkom ne sme biti bolečin.
 3. Keglove vaje. To je vaja za mišice, ki jo lahko izvajate kadar koli. Sestoji iz dejstva, da morate napenjati in sprostiti mišice presredka. Če želite razumeti, kako deluje, morate curek držati v procesu uriniranja. Čas za dokončanje enega pristopa je 5 minut. Število pristopov - odvisno od stopnje usposabljanja.
 4. Vpenjanje. Za takšno vadbo boste potrebovali posebno napravo. Izvaja se, ko je član dosegel popolno erekcijo. Bistvo vpenjanja je, da morate za nekaj minut stisniti pokončni penis na dnu. Ta metoda je učinkovita le v kombinaciji z drugimi vajami.
 5. "Zvonec". Za izvedbo te prakse je potrebno doseči popolno erekcijo. Začetni položaj: noge v širini ramen, mišice presredka so napete. V tem stanju morate izvajati nihalne gibe medenice. V začetni fazi raztezanja penisa na ta način naj bo lekcija nekaj minut.