Nastavki za penis - ocene in fotografije

Nastavek za penis je priljubljena igrača, ki vam omogoča, da med seksom povečate moškost in izboljšate erekcijo brez večjih vlaganj časa in denarja. Konec koncev je velikost pomembna, ne glede na to, kaj pravijo. Moški s šobo lahko bolje stimulira potrebna področja ženske nožnice in klitorisa, hkrati pa zagotavlja nepozaben užitek. Povratne informacije žensk so le najbolj pozitivne.

povečevalec penisa

Obstaja veliko vrst teh igrač, ki vam bodo pomagale hitro povečati penis med intimnostjo. Poleg podaljševanja obstajajo tudi zgoščevalni, pa tudi posebna oblika za stimulacijo klitorisa ali anusa. Šobe na penisu so odprte in zaprte, v tem članku nas bolj zanimajo slednje - pomagale bodo povečati penis. Poleg tega je vredno biti pozoren na možnosti z vibracijami.

iz česa so narejeni? Tak izdelek potrebuje elastičnost in mehkobo. Najkakovostnejši so iz silikona ali lateksa, ki omogočata čim bolj natančno posnemanje človeške kože. Nastavke za penis lahko kupite v večini seksualnih trgovin.

Koliko vam te igrače omogočajo, da povečate velikost moškosti? Najpogostejši so od 2, 5 do 7 cm, v nekaterih primerih pa jih lahko najdete tudi več - 10 cm, vendar ne pozabite, da je prevelik penis tudi slab, lahko poškodujete partnerja. Vsega mora biti zmerno in v večini primerov zadostuje nastavek za penis s povečanjem za 5 cm!

Šobe za povečanje penisa imajo še en plus - zmanjša se občutljivost glave penisa, kar povzroči podaljšanje trajanja intimnosti. Strinjam se, odličen bonus.

Torej boste lahko:

  • diverzificirati spolno življenje;
  • znebite se nezadostne dolžine in debeline;
  • preprečiti prezgodnjo ejakulacijo.
vrste šob za povečanje penisa

Dick šobe pregledi

Zbrali smo ocene o šobah na penisu. Ocene so resnične in jih najdete na tematskih forumih.

  1. Pred kratkim sem ga kupil, takoj ko sem ga prvič uporabil, sem se odločil napisati oceno o tej šobi. Dobil celo več, kot je bilo pričakovano. Ne morem reči, da je postalo fizično prijetnejše, a moja žena je bila zelo zadovoljna, šoba je bila njena ideja. Preizkusila je dildo, ni ji bilo všeč - ležala je v prostem teku. Ampak tukaj je druga zadeva!
  2. Moji ženi je všeč, dobi več užitka in hitreje doživi orgazem. Na penisu nimam tanke šobe s "bodlji", ampak 5 cm daljšega. Poizkusili smo različne - odločili smo se za prozornega, brez odvečnih tuberkulov, imena se ne spomnim . Ugotovil sem, da je velikost pomembna.
  3. Preizkusil oba obročka pod glavo in dno penisa in še veliko več. Toda moja žena ima rad naravne, čeprav ne izjemne velikosti, orgle brez potepuških igrač.
  4. Prvi, ki sem ga uporabil, je izgubil elastičnost in sem moral kupiti novega. Zdaj mi ni všeč, čeprav je bilo s prejšnjim super. Je trda in ni vedno prijetna za telo. Iskal bom popolnoma enako kot prvi.
  5. Odločili smo se za nakup šobe. Ko pa med seksom nataknem člana, je bolelo! Nimam prijetnih občutkov, nimam želje po ponovni uporabi. Imam posebnost v tem, da je "on" debel, vendar ne izstopajoče po dolžini. Žena me prosi, da kupim drugega, všeč ji je bilo.

Kje kupiti šobo na članu?

Ste se odločili za nakup šob za penis? Super, obstaja velika izbira priljubljenih spletnih trgovin s podobnimi izdelki! Svetujemo pa vam, da se obrnete na največje trgovine, ki zagotavljajo kakovost, anonimnost in hitro dostavo. Pri njih lahko enostavno izberete in kupite šobo. Predstavljeno je ogromno oblik in velikosti, vse pa so izdelane iz kakovostnih raztegljivih materialov.