Izkušnja uporabe Gigant

Henry, Budimpešta, Gigant Gel Experience

fotografija izdelka, izkušnja z uporabo

Gigant me je pritegnil s svojo naravno sestavo: arginin, polžje olje, guarana, cink. Vse te komponente zagotavljajo varen in učinkovit rezultat.

Moški, ki imajo pogosto težave s seksom, želijo pred nakupom gela najti podrobne informacije o učinkovitosti gela in neželenih učinkih. Poudarjajo, da ima Gigant gel za povečanje penisa številne pozitivne lastnosti:

Uporabniki ga popolnoma prenašajo, saj ima popolnoma naravno sestavo. Odlično se poda k alkoholnim pijačam. Prvi rezultati so vidni že tretji dan uporabe. Orodje je v resnici aktivno.

Od otroštva imam povprečno velikost penisa. Žena se pogosto šali name, da imam majhnega, pogosto sem bil jezen in užaljen, vendar tega nisem pokazal. Nekega dne sem prišel domov in odšel na splet. Na spletnem mestu sem videl čudežno kremo Gigant. Proizvajalec je zagotovil učinkovito povečanje penisa brez operacije. Nisem verjel, da to obstaja, ker sem menil, da je nerealno povečati penis brez operacije. A vseeno sem se odločil, da ga kupim, nenadoma se bo vse izšlo in žena se bo nehala šaliti name.

Pridobitev Giganta

Šel sem na uradno spletno stran proizvajalca, prebral veliko pozitivnih kritik. Izpolnila sem vprašalnik in naročila gel. Po klicu me je direktor poklical, potrdil naročilo in rekel, da bo dostava na pošto v mojem oddelku čez nekaj dni. Gel je prišel pravočasno.

Pregled izdelka in rezultati gelov

Izkušnje z Henryjevim gelom iz Budimpešte

Priloženi pripis podrobno opisuje uporabo orodja. Gel sem začela uporabljati po navodilih. Po tednu prijave sem bila zadovoljna. Že v drugem tednu se je penis povečal za 4 cm, v tretjem tednu pa za 1 cm. Po tem sem se odločil, da ga neham uporabljati in uživam v seksu z mojo ljubljeno žensko. Rezultat je pozitiven: kakovost intimnosti je na najvišji ravni, žena pa se je nehala šaliti nad mano in začela prositi za več.

Po nanosu se gel rahlo ohladi, kar dodatno draži in poveča erekcijo. Ista hladnost nekoliko zmanjša občutljivost in prispeva k daljšemu trajanju seksa. Z rezultatom sem zadovoljen, žena pa dvojno zadovoljna.