Mit ali resničnost - lahko penis povečate s sodo bikarbono? Celotna resnica o poti

kako povečati penis s sodo

Vprašanje povečanja moškega dostojanstva skrbi ogromno predstavnikov močne polovice človeštva.

Nekatere tako gloda, da je človek pripravljen dobesedno na vse, v upanju, da bo dosegel pozitivne rezultate.

Toda hkrati se veliko moških ne strinja, da poiščejo pomoč kirurga in uporabljajo "čudežne" kreme, mazila, tablete.

Zatekajo se tudi po receptih iz alternativne medicine.

Takšen način je povečanje penisa s sodo bikarbono.

Kako realno je, da moški poveča penis s sodo bikarbono?

Ko se poslužujemo receptov tradicionalne medicine, je pomembno razumeti, kako učinkoviti so in kakšne nevarnosti predstavljajo zdravju. Soda mnoge privlači s svojo razpoložljivostjo in poceni v receptih, koliko pa lahko pomaga pri povečanju najdražjih organov za moškega?

merjenje velikosti penisa

Na to temo je kar nekaj polemik: oglaševalska podjetja za podaljševalce ali druge naprave za povečanje penisa kričijo, da soda nima nič skupnega z rastjo penisa, nekateri pa celo promovirajo idejo, da je soda alkalija, ki nevtralizira delovanje kislina in notranja uporaba sta za človeka celo nevarni, saj lahko privedeta do okvare prebavnega sistema.

Če pa vključite zdravo logiko, lahko zlahka ugotovite, da je koncentracija kisline v želodcu tako visoka, da lahka raztopina sode ne bo škodovala.

Če ste pozorni na sodoben življenjski ritem, lahko vidite, da je sistem kislinsko-bazičnega ravnovesja pri mnogih ljudeh zelo napet, moški še posebej trpijo, ker morajo biti nenehno v formi, varovati in oskrbovati svoje družine. In če ženska še vedno ni zadovoljna z moškim v postelji, to močno vpliva na samozavest moškega, kar moti njegovo normalno življenje in nenehno rast.

Uporaba raztopine sode lahko bistveno zmanjša čustveni stres, očisti kri in človeško telo kot celoto, kar bo močno okrepilo telo in dalo več možnosti za povečanje penisa brez operacije.

Da penis ne bo več dovolj za vnos sode v notranjost, izdelek precej dobro pomaga v obliki kašice, ki jo je treba nežno vtreti v organ.

Redna večmesečna uporaba takšnega "pilinga" pomaga povečati organ za nekaj centimetrov.

Rezultat se ne bo pojavil takoj, potrebujete potrpljenje. Za utrditev rezultatov je priporočljivo uporabiti posebna zelišča in druge načine za povečanje penisa doma:

  • brez mazil;
  • brez ničesar.

Kako vpliva na rast penisa?

merilni trak za merjenje penisa po povečanju s sodo

Vprašanje je kompleksno in dvoumno: na eni strani v izdelku ni hormonov ali drugih komponent, ki bi spodbujale rast katerega koli dela telesa, na drugi strani pa spodbuja aktivacijo molekul vode v telesu, ki pospešuje biosintetske procese v telesu, odstranjuje toksine in izboljšuje prevoznost krvi.

Če so v krvi škodljive nečistoče, se njen pretok moti in med vzburjenjem moški morda nima dobre erekcije.

Ko moški doseže največjo erekcijo, se zdi, da se je penis povečal. In to res drži - penis se poveča za približno 3-5 mm. Po zmanjšanju vzburjenja se organ vrne v normalno velikost, toda večji kot je pretok krvi, opaznejše je povečanje velikosti penisa.

Med spolnim odnosom je penis v vznemirjenem stanju in močnejša ko je erekcija, več užitka bo partnerica dobila, ker bo penis občutila veliko bolje. Toda to je prvi razlog, ki človeka žene k razmišljanju o povečanju njegovega dostojanstva.

Zaključek

S 100% gotovostjo trditi, da soda bikarbona resnično poveča penis, je nerazumno. Čeprav soda pozitivno vpliva na potenco in telo kot celoto.

Uporaba ljudskih načinov povečanja penisa človeku ne bo škodovala, temveč bo celo koristna. In če se je moški odločil presenetiti partnerja v postelji, je preprosto treba piti alkalno raztopino - tudi če se penis ne poveča, bo moč normalna.