Ocene o Gigant

 • Miha
  Po 40 letih sem opazil, da v postelji ne dam več prednosti. Mislim, da je to deloma posledica tega, da sem nezadovoljen z velikostjo penisa in kompleksom. Na internetu sem našel Gigant gel. Naročil sem ga na spletni strani. Želel sem samo obnoviti erekcijo, uspel pa mi je tudi povečati penis. Erekcija se je normalizirala prvi dan, teden dni kasneje pa sem izmeril povečanje za 2 cm.
  Gigant
 • Ana
  Z možem sva poročena 10 let. Star je 50 let. Pred kratkim je začel seksati in me velikost njegovega dostojanstva v resnici ni zadovoljila. Odločil sem se, da bom Gigant gel naročil po internetu na uradni spletni strani proizvajalca. Sama sem jo plačala, dostava je prišla na pošto. Gel je resnično pomagal. Moj mož ga je uporabljal en teden, penis je postal večji in trši.
  Gigant
 • Nik
  Nisem imel zelo velikega penisa - 16 centimetrov, in opazil sem, da to za mojo punco ni dovolj. Zaradi tega sem začel imeti komplekse, poleg tega pa sem imel težave z erekcijo. Zdravnik je priporočil Gigant gel, naročil sem ga po spletu. Po 2-3 dneh se je erekcija vrnila in po enem tednu sem opazila, da je moj prijatelj dodal vsaj centimeter dolžine!
  Gigant
 • Zala
  5 let hodim s fantom. Njegov penis ni zelo velik, zato so se začele tudi težave z libidom. Izkazalo se je, da je zaradi stresa v službi fant popolnoma izgubil erekcijo. Šli smo k zdravniku, priporočil je Gigant gel. Naročili smo ga na spletni strani proizvajalca in začeli uporabljati. Po 4 dneh se je moški penis povečal in pojavila se je erekcija.
  Gigant
 • Nika
  Seksa sem bila vedno majhna zaradi majhnega penisa in na koncu sem začela imeti težave s potenco. Prijatelji so mi svetovali Gigant gel za rast in moč penisa. Naročil sem ga na uradni spletni strani proizvajalca. Po nekaj dneh se je erekcija izboljšala, teden dni kasneje pa je bil lep bonus - penis je postal debelejši in daljši.
  Gigant
Uporabniška ocena Gigant
4.7
22