Kako povečati penis

Velikost penisa

Povečanje penisa ali povečanje moškega je katera koli metoda, katere cilj je povečati velikost penisa osebe. Nekatere metode so namenjene povečanju celotne dolžine, druge obodu palice, tretje pa velikosti glave. Tehnike vključujejo operacijo, dodatke, mazila, obliže in fizične tehnike, kot so črpanje, jelqing in oprijem. Kirurške metode povečanja penisa so lahko učinkovite, vendar takšne metode tvegajo zaplete in niso medicinsko indicirane, razen v primerih, povezanih z mikropenisom.

Če želite povečati penis, ne da bi se izpostavili nepotrebnim tveganjem, vam je na voljo več naravnih zelišč, ki vam bodo omogočila povečati pretok krvi v penisu za večjo erekcijo. Ta zelišča povečajo velikost penisa, saj povzročijo, da v penis teče več krvi, kar pomeni, da zagotavljajo večjo in močnejšo erekcijo, kar povzroči začasno povečanje velikosti penisa, hkrati pa ohranja erekcijo.

Kako povečati penis z zelišči

Sčasoma po nekajmesečnem rednem uživanju nekaterih od teh zelišč samih ali dodatkov, ki jih vsebujejo, povečanje postane trajno zaradi širjenja celic penisa in je opaženo celo v mlitavem stanju. Do takrat, če ste z doseženimi rezultati že zadovoljni, lahko zdravljenje ustavite in ohranite doseženo rast.

To je veliko lažje kot zatekanje k zapletenim postopkom, kot so vaje za povečanje penisa, za katere nihče nima potrpljenja za čas, ki je potreben za trajne rezultate (kar pomeni vaje, ki jih je treba izvajati vsak dan 6 ali več mesecev), ali operacija penisa ki z majhnim povečanjem ne kompenzira tveganj.

  1. Eno najpogosteje uporabljanih zelišč za povečanje penisa jeGinseng, predvsem korejski rdeči ginseng. Ena od lastnosti, ki jih ponujajo sestavni deli, je povečan pretok krvi, ki vam omogoča hitrejšo erekcijo in s tem resnično povečanje velikosti penisa. Tudi to rastlino uporabljajo tisti, ki trpijo zaradi impotence ali imajo šibko erekcijo. Čeprav je to zelišče mogoče jemati v čaju, kuhati v vodi ali mleku ali v prahu, so njegovi učinki zelo močni in lahko povzročijo neprijetne stranske učinke, če jih jemljete v velikih odmerkih, zato mora biti uživanje zmerno.
  2. Druga rastlina, ki se pogosto uporablja za povečanje penisa, jeGinko biloba, ki pomaga tudi povečati pretok krvi v spolovilih in možganih, zato poleg vazodilatatornega delovanja deluje tudi kot afrodiziak. Je tudi zelišče, ki se pogosto uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije in izboljšanje spomina, kot predhodno zdravilo pa ga lahko jemljete v obliki čaja ali prahu. Njegova prednost je, da ni tako strupen kot prejšnji, čeprav je treba tudi nadzorovati porabo, da se izognemo stranskim učinkom.
  3. Druga zelo pogosta in znana zelišča soPerujski mak. . . Dobro je znan po svojih lastnostih afrodizijaka. Vsebuje fotokemične Macamide in Macaens, ki povečajo splošno energijo in pomagajo moškim doseči močno erekcijo, kar omogoča, da se kavernozna polja penisa razširijo in tako naravno povečajo velikost penisa. Najboljši način za jemanje mace je, da jo nasekljate in pomešate s tekočino, po možnosti mlekom, kot to počnejo domačini v Peruju. Maca je vsestranski ojačevalec in ob zaužitju ni znanih škodljivih stranskih učinkov, zato ga lahko brez skrbi skrbi vsak zdrav človek, vendar tudi njegovi učinki niso tako močni kot prejšnji. Maco lahko ženske uporabljajo tudi za povečanje spolnega apetita, libida in uravnavanja hormonov.
  4. Jejte veliko lubenic. . . To sočno sadje ima tudi močne vazodilatacijske lastnosti, ki pomagajo povečati pretok krvi v genitalno območje in doseči močno erekcijo. Vsebuje visoke koncentracije aminokisline, imenovane citrinin, ki ima zelo podoben učinek kot L-arginin, ki omogoča razširitev krvnih žil. Lubenica velja za najboljše sadje za moško spolno zdravje in nima stranskih učinkov, zato jo lahko jemo v izobilju. Ni dokončnih raziskav o tem, koliko je potrebnih za prikaz dobrih rezultatov, ker pa je okusno sadje, zlasti poleti, in nima negativnih učinkov, lahko jeste, kolikor želite.
  5. Jejte surovi česen in čebulo. . . Čeprav sta to dve zelo priljubljeni sestavini v naših kuhinjah in v mnogih jedeh, jih skoraj vedno skuhamo pred uživanjem, visoka temperatura pa privede do znatne izgube njihove naravne vrednosti. Oba sta močna protivnetna in antioksidanta, ki izboljšujeta splošno zdravje in pretok krvi, toda za največje koristi jih uživajte surove, kot jih je ustvarila narava. Tisti, ki jim njihov močan okus ni všeč, jih lahko povežete z drugimi živili, kot je kruh, ali pa jih uporabite v svežih solatah skupaj z drugo zelenjavo, ki prikriva njihov precej neprijeten okus.

Kako povečati penis s spremembami življenjskega sloga

Poleg superhrane, ki jo lahko uživate za povečanje velikosti penisa, obstajajo tudi nekatere prehranjevalne in življenjske navade, ki vam bodo v bližnji prihodnosti pomagale doseči svoj cilj.

  1. Jejte zdravo in uravnoteženo. . . Izogibajte se mastnemu rdečemu mesu, priročni hrani in hitri hrani ter prekomerno uživajte vse sadje in zelenjavo, po možnosti svetle barve. Temnejša je zelenjava, boljša je, zlasti zelenica in rdeča, kot so repa, zelje, repa, korenje in paradižnik.
  2. Nehajte kaditi in znatno zmanjšajte vnos alkohola, zlasti močne. Vino je dovoljeno, zlasti rdeče vino, ki ima močne antioksidativne lastnosti.
  3. Vaje. . . Neaktivni življenjski slog, večinoma doma, pred televizorjem, v službi in v avtomobilu, je najslabše, kar lahko storite za svoje splošno zdravje in še posebej za svoje spolno zdravje. Za močan pretok krvi kri potrebuje gibanje in mišično aktivnost. Moški ni zasnovan za sedeče življenje in sedeči življenjski slog ni vzrok le za debelost, temveč tudi za številne spolne bolezni, za katerimi trpijo moški in ženske. Poleg tega vam nenehna in močna vadba pomaga shujšati in doseči boljše erekcije, kar bo privedlo do naravnega povečanja velikosti penisa.

Kako povečati penis s prehranskimi dodatki

Dodatek ima več prednosti pred vsem ostalim, ko gre za hiter in varen način povečanja penisa. Dodatek za povečanje penisa ima prednost, da se izogne stranskim učinkom. Prvič, koncentrirani so, zato ni treba pogoltniti velikih količin, da dosežemo želeni učinek, in drugič, varni so, ker so njihove sestavine kombinirane v formulah, v katerih lahko sestavine medsebojno delujejo, da zagotovijo največje koristi, ne da bi to storili. povzročiti nevarne neželene učinke.

Zaradi oblike sproščanja (kapsule, tablete ali tablete) jih je enostavno odmeriti in jemati v vseh okoliščinah in kjer koli. Vse, kar morate storiti, da varno povečate penis, je, da jih vzamete dvakrat na dan in čez dan povzročite nekaj erekcij z masturbacijo, božanjem ali spolnim odnosom, tako da njihove sestavine s silo erekcije pridejo v penis in igrajo določeno vlogo.

Zaključek

Vse zgoraj navedene sestavine in nasveti so učinkoviti in jih morate upoštevati, toda kot smo že omenili, je veliko zelišč, ki jih lahko uporabimo za gojenje penisa, strupeno, če jih jemljemo peroralno v velikih odmerkih, medtem ko druge (na primer lubenica) ne. . Nevarnost zahteva velike odmerke, da bi imeli kakršen koli učinek. Poleg tega nekatera zelišča, s katerimi se penis poveča, vplivajo drug na drugega, da delujejo.

Koristno je pri pravilnem odmerjanju, vendar lahko pri velikih odmerkih povzroči precej neprijetne stranske učinke, kot so driska, omotica, suha usta itd. Ali celo postali nevarni. Kar zadeva dodatke, je edino obstoječe tveganje, da je velika večina neučinkovitih ali ponarejenih. Ponarejena zdravila so nevarna, ker vam ne samo uničijo denarnice, temveč lahko resno škodujejo vašemu zdravju. Paziti morate, kaj kupujete in kaj jemljete.