Zgostitev penisa: vrste tehnik in njihova načela

Ni vsak človek zadovoljen z dostojanstvom, ki ga ima po naravi.

Majhen penis lahko prinese veliko težav, od kompleksov do nekvalitetnih spolnih odnosov.

Majhen penis včasih močno vpliva na moško samopodobo, njegov partner je nezadovoljen s seksom.

Na srečo danes obstaja veliko priložnosti, ki bodo predstavnikom močnejšega spola človeštva pomagale zadebeliti penis in se počutiti polne, saj so pridobile dostojno velikost enega od pomembnih moških dostojanstva.

odebeljen človek

Normalna velikost penisa

Zgodi se tudi, da je človek preveč kritičen do sebe, zdi se mu, da je vrednost dostojanstva nezadostna. Če želite izključiti napako, je vredno ugotoviti, kaj je - normalna velikost. Seveda ima tu individualnost pomembno vlogo, zato v tej zadevi ni meja in norm. Po statističnih podatkih povprečna velikost penisa doseže 15 cm v dolžino in do 5 cm v širino.

Ti kazalniki se nanašajo na moške kavkaške rase. Ko se parametri bistveno razlikujejo navzdol in to moti normalno življenje, lahko razmišljate o tem, kako povečati penis z razpoložljivimi sredstvi.

Osnovne metode za zgostitev penisa

Do danes je bilo razvitih več tehnik, ki bodo pomagale pri obvladovanju intimnih težav in povečale penis. Ti vključujejo kirurško metodo posega.

 1. Lipofilling.Metoda je sestavljena iz uvajanja proste maščobe, vzete iz lastnega telesa, z liposukcijo po celotnem delu penisa. Suprapubična cona deluje kot del telesa darovalca. Maščoba je pred injiciranjem pod kožo penisa deležna posebnega zdravljenja. Manipulacija se izvaja v več fazah. Tako je mogoče izključiti alergijske in vnetne reakcije telesa na nov material. Pomanjkljivost je dejstvo, da bo učinek skupaj z resorpcijo vbrizganega materiala kratkotrajen.
 2. Implantacija lopute. . . Metoda lipofillinga je bila nekoliko posodobljena, lopute kože in maščobne mase, ki so vzete iz glutealnih ali dimeljskih gub, pa se med operacijo uporabljajo kot vsadek. Primeren je material, dolg najmanj 12-15 cm in širok 5 do 12 cm, odvisno od velikosti penisa.
 3. Avtologna presaditev, ki ohranja kri. . . Metoda povečanja velikosti je priznana kot precej obetavna. Operacija je sestavljena iz odstranitve vrteče se mišične lopute skupaj s podlago, ki hrani pedikel pri korenu penisa. Prosti del tega avtotransplantata se izvede pod kožo moškega penisa in je pritrjen na koronalni utor.
 4. Presaditev umetnega tkiva. . . Ta operacija bo sestavljena iz rastočega tkiva (implantata), ki ga nato presadimo pod kožo penisa. Velik plus je, da je rezultat že programiran in za odstranitev presadka ni potreben dodaten rez. Ta tehnika je danes priznana kot najbolj napredna.
 5. Korporotomija. . . Manipulacijo izvajamo tako, da naredimo reze na kavernoznih telesih tunice falusa, kamor se nato vstavijo vložki iz avtovene ali drugih materialov. Lahko se domneva, da je odebelitev penisa normalna, če se je enakomerno povečala, brez izboklin najdemo presadek in ni deformacij kontur penisa.
maščobe za odebelitev penisa

Tudi moški imajo možnost, da izvedejo zadebelitev penisa in s tem popravijo svoje dostojanstvo brez operacije. To lahko storite s polnilom. Hialuronsko kislino ali bolje rečeno gel na njeni osnovi injiciramo pod kožo.

Za to manipulacijo ni potrebna anestezija; opraviti jo je treba v ambulanti. Po nekaj dneh se lahko vrnete v običajno življenje in po 3 tednih se bo intimno vprašanje popolnoma okrevalo in lahko varno seksate.

Koristno je omeniti

Polnilo ima omejeno obdobje veljavnosti 10 mesecev-1 leto. Toda postopek se lahko po želji ponovi, saj komponenta nima omejitev in je popolnoma varna.

Zgostitev penisa doma in pregledi učinkovitosti metod

V sodobni družbi se povečuje zanimanje za operacije, namenjene odebelitvi penisa.

Morda razlog za to ni le majhna debelina, ampak tudi nezadovoljstvo s kakovostjo spolnega življenja.

Konec koncev se zgodi, da človek sploh ne potrebuje velike debeline, vendar v tem vidi rešitev problema. Da ne bi bili operirani, lahko poskusite doma narediti svoj penis debelejši.

Zgostitev penisa doma

Glavni dejavniki, ki bodo pripomogli k povečanju debeline falusa doma, so pravilna proizvodnja testosterona in odličen krvni obtok. Če želite doseči želeni učinek, morate delati na sebi, da bo celotno telo in glavni organ pridobilo zdravje.

Učinkovito zadebelitev penisa je mogoče doseči z upoštevanjem pravil:

 • Jejte dobro in pravilno, in sicer uživanje hrane, ki vsebuje magnezij, cink, vitamine B, ribje olje. Te komponente vplivajo na proizvodnjo testosterona.
 • Redno seksajte in masturbirajte. . . Znanstveniki so dokazali, da abstinenca od spolne aktivnosti lahko ogrozi zdravje z resnimi zdravstvenimi težavami. Dejstvo je, da s stagnacijo spolnih žlez ne pride do proizvodnje potrebnega števila hormonov.
 • Ne pozabite na šport. . . Idealna vaja je tek ali dvigovanje uteži v telovadnici. Zahvaljujoč takšnim obremenitvam je mogoče tkiva nasičiti s kisikom, normalizirati krvni obtok in tonizirati žile penisa.
 • Masirajte genitalije,Konec koncev je sama masaža res koristna. Izboljšala bo lokalno presnovo, povečala gladkost, elastičnost kože, očistila dermis penisa pred poroženimi luskami. Poleg tega masaža penisa odstrani venske zastoje, izboljša prekrvavitev.

Če ta tehnika ne vodi do odebelitve penisa, lahko poskusite z mehanskimi metodami:

 1. Podaljšek. . . Ta naprava je zasnovana posebej za raztezanje penisa tako, da ga izpostavimo masi od 300 g do kilograma. Dejstvo je, da telo vklopi svojo reakcijo na zunanji pritisk in začne se tvorba novih celic. Te celice imajo strog volumen, kar pomeni, da se ne poveča le dolžina penisa, ampak tudi njegova debelina.
 2. črpalka za vodo. . . Vakuumsko črpalko lahko kupite v spolni trgovini. Zahvaljujoč njegovi uporabi je mogoče povečati pretok krvi v falus in posledično povečati njegovo velikost. Toda ta učinek je začasen, ko se krvni obtok normalizira, se bo velikost vrnila. Mimogrede, stalna uporaba črpalke lahko izboljša erekcijo in moč.
podaljšek za zgoščevanje penisa

Učinkovita mikrokirurška metoda je tudi uporaba matrike. Njegova debelina je 4 mm, nameščen je v krožnem položaju pod kožo penisa. Po operaciji debelina penisa postane debelejša za 8 mm. Ko je ta element nameščen, se celice začnejo razmnoževati v pore matriksa. Tako lahko opazujete zamenjavo organske snovi z mehkim tkivom.

Koristno je omeniti

Vgrajeno vezivno tkivo ostane v penisu za vedno in ne zahteva ponavljajočih se kirurških posegov.

Injekcija kolagena ostaja priljubljena, snov, vbrizgana v penis, se bo sčasoma raztopila.

Uporablja tudi lastno maščobo, ki se črpa pod kožo moškega spolnega organa.

Ne smemo pozabiti, da je penis organ, ki je del celotnega organizma, zato bodo pomanjkanje spanja, stres, nepravilna prehrana in alkohol izničili vsa prizadevanja za odebelitev moškega penisa.

Ocene

Prvi pregled, moški, 32

Odločil sem se za operacijo za zgostitev penisa, naredil sem lipofilling. Želim povedati, da se je premer v erekcijskem stanju povečal za 2 cm. Estetika ni motena niti v mirnem niti v vznemirjenem stanju. Na videz je vse povsem naravno. Čeprav, ko to začutim, je sredi falusa nek pečat, vendar se ne zdi nekaj nenavadnega. Kar zadeva občutke iz seksa, se niso spremenili, enaka erekcija kot pred operacijo. Drugo opažanje je bilo povečanje penisa takoj po operaciji, je pač ogromno! Po tem se je začela zmanjševati in je postala večja kot pred posegom. Zadovoljen sem, tudi moj partner pravi, da so se občutki spremenili na bolje.

Drugi pregled, moški, 35 let

Imel sem operacijo z uporabo maščobnega tkiva. Pojasnili so, da je to najprimernejši material, saj je lasten, ne bo povzročil stranskih učinkov, dobro se bo ukoreninil. Odvrnjeni od uporabe gelov, ker so menili, da te snovi niso tujerodne, lahko povzročijo zaplete. Na splošno sem imel raje maščobno tkivo. Operacija je potekala dobro, majhen tumor je že popustil, penis se je povečal za 2 cm. Skratka, zdaj sem ponosen na svoje dostojanstvo! Priporočamo!