Koliko stane povečanje penisa

Vsak moški bi rad bil učinkovit v postelji in v celoti zadovoljil potrebe ženske. Zaradi tega mnogi iščejo različne načine za povečanje penisa. Ker je to vprašanje za bolnika zelo težko kirurško rešiti, pomeni, da je vredno poskrbeti za bolj nežne metode, na primer povečanje penisa s soda soda, lanena soda - natrijev karbonat Na2CO3. Po mnenju moških je ta metoda učinkovita in obrodi sadove v enem mesecu.

soda za povečanje penisa

Kako soda bikarbona vpliva na moški organ: metode za povečanje penisa

Mnogi moški moški moški ali spol niso zadovoljni z velikostjo svojega penisa. Težava je bodisi v osebnih kompleksih bodisi v psihičnem šoku, ko je ženska, ne da bi bila previdna, o tem povedala svojemu izbrancu. Danes je nefiziološka velikost penisa zelo redka nenormalnost. V bistvu je pri moških genitalni organ organ ločena zbirka različnih vrst celic in tkiv, ki opravlja določeno funkcijo v živem organizmu, sorazmerna s telesom, vendar želja po povečanju ne zapusti močnejšega spola.

Danes je mogoče penis povečati za 100 % (penis): Moški penis pri živalih s kirurškim posegom, vendar je tak postopek drag in ima veliko stranskih učinkov. Moški so preizkusili številne metode: tako stimulativne kreme kot prehranska dopolnila, ki obljubljajo povečanje penisa naenkrat, te metode so lahko zelo učinkovite, saj pomagajo oskrbeti penis z dovolj krvi za boljše vzburjenje in dolgotrajno erekcijo.

Če govorimo o sodi, potem so ocene moških res presenetljive. Povečanje penisa s sodo je še vedno resnično, vendar je treba takoj povedati, da ne smete pričakovati iskrivih rezultatov. Sodo je treba jemati skupaj s posebnimi vajami, ki pomagajo "podaljšati" genitalni organ. Org je ločena zbirka različnih vrst celic in tkiv, ki opravlja določeno funkcijo v živem organizmu. Za kaj je soda dobra?

Pomaga redčiti kri, kar pospešuje njeno cirkulacijo. Organ je nasičen z dovolj kisika in krvi, zato postane trd in trd. To metodo lahko uporablja kateri koli moški, moški ali spol, saj je sodo mogoče kupiti v kateri koli trgovini, hkrati pa je poceni.

Alkalija pomaga očistiti telo žlindre.

Povečanje Optična povečava - razmerje med linearnimi ali kotnimi dimenzijami slike in predmeta; optična povečava - razmerje med linearnimi ali kotnimi dimenzijami slike in predmeta penisa s sodo - običajna metoda, vendar je vredna opisuje, kako učinkovit je.

Povečanje penisa s sodo bikarbono: kako jemati

Zdravniki odločno zavračajo uporabo moške osebe ali spola te metode pri moških, saj je treba sodo razredčiti v vodi in zaužiti interno. To snov lahko jemlje le popolnoma zdrava oseba, saj lahko vnos alkalije v telo negativno vpliva na splošno zdravstveno stanje. Kdaj ne bi smeli jemati sode:

 • Če je kislost želodca povečana ali zmanjšana. Omeniti velja, da je zelo malo ljudi, ki imajo normalno raven kislosti v prebavilih, saj je to neposredno odvisno od pravilne prehrane.
 • Če imate gastritis ali razjede.
 • sladkorna bolezen.
 • Prisotnost onkologije.

Če imate vsaj enega od zgornjih dejavnikov, je jemanje sode strogo prepovedano. Kako pravilno uporabljati sodo? Ocene moških opisujejo različne načine uporabe sode, opisali pa bomo najbolj priljubljene:

 • Recept številka 1. V 250 ml prevretega (ohlajenega) kozarca vode dodajte pol čajne žličke sode. Pijte sutra po obroku en mesec.
 • Recept številka 2. Nekateri moški menijo, da 0, 5 čajne žličke ni dovolj za povečanje penisa, zato uporabljajo 1 čajno žličko sode bikarbone na 250 ml vode.
 • Recept številka 3. Ta metoda je bolj prilagodljiva. V tem primeru morate postopoma povečevati odmerek sode sode, sode za pranje perila - natrijevega karbonata Na2CO3, začenši od 0, 5 ure. l.
 • Recept številka 4. Nekateri moški človek moški ali spol človek moški ali spol lokalno uporabljajo sodo bikarbono Soda, lanena soda - natrijev karbonat Na2CO3, t. j. nanesite puder neposredno na genitalije. Treba je opozoriti, da lahko takšno čiščenje daje pozitivne rezultate. Z masažo začne kri hitreje krožiti, soda pa hitro prodre v kožo, redči kri in poveča organ. Če želite to narediti, morate navlažiti penis (penis): moški penis Penis pri živalih, vzemite malo sode sode sode sode, lanene sode - natrijevega karbonata Na2CO3, lanene sode - natrijevega karbonata Na2CO3 in počasi in nežno drgnite organ s sodo 3-5 minut. Ta postopek je pomembno izvesti pred začetkom intimnosti.

Pomembno je omeniti, da sama soda bikarbona ne poveča penisa, tj. penis lahko začasno naredi daljši in debelejši, vendar za 3-4 mm in potem šele po zaužitju pijače. Učinek ne traja več kot 3 ure.

Vpenjanje in soda

Ker učinkovitost sode ostaja vprašljiva, saj so pregledi moških zelo različni. Nekdo pravi, da je soda zdravilo za vse bolezni, nekdo piše, da je izguba časa. Toda skoraj vsak član foruma je pisal o učinkovitih vajah, ki se uporabljajo skupaj s "terapijo s sodo".

ženska in moški s povečanim penisom

Vpenjanje je nevarna vaja, ki lahko pomaga povečati vaš penis. Prevedeno iz angleščine kot "vpenjanje s sponko. "Glavna sestavina metode je stiskanje zunanjih žil, da kri ne odteka iz genitalij. Značilnost tehnike:

 • Za izvedbo vaje boste potrebovali ključavničarske ali avtomobilske sponke, ki bodo vpenjale osnovo penisa;
 • V začetni fazi treninga lahko stisnete žile za največ 5 minut;
 • Med vadbo ne morete ležati ali sedeti, ampak se le premikati, tudi če čutite nelagodje.

Po ocenah ljudi je na ta način mogoče v šestih mesecih povečati penis za 2-3 cm, vendar pod pogojem, da ta postopek izvaja moški vsak dan. V tem primeru je vredno uporabiti sodo, ki pomaga redčiti kri.

Povedati je treba, da tudi ta metoda ni varna za zdravje. Glede na to, da ta metoda ni naravna in naravna, je rezultat lahko dvoumen. Seveda takšnih dejanj ne bi smeli izvajati, če obstajajo težave s krvnimi žilami ali kronične bolezni genitourinarnega sistema.

Povečanje penisa s sodo je preprost način, vendar njegove učinkovitosti ne potrjujejo nič, ampak le pregledi moških na specializiranih forumih. Zato je pred tako odločitvijo o povečanju penisa vredno razmisliti, čemu služi. Konec koncev, kot pravijo zdravniki, ni majhnih članov, obstajajo moški, ki se niso naučili upravljati svojega "prijatelja". Zato je morda bolje skrbeti za svoje zdravje in ne poskušati povečati penisa, saj se najverjetneje problem intimnega življenja ne skriva za majhnostjo.

Operacija povečanja penisa je postala še posebej priljubljena v zadnjih dveh desetletjih, skupaj z drugimi možnostmi plastičnih posegov. Imeti impresivno oblikovan organ so sanje vsakega moškega, čeprav z medicinskega vidika ni norm za velikost penisa. Poleg tega je posebnost rasti in razvoja katerega koli dela telesa, vključno z moškim "dostojanstvom", "zadolžena" za dednost. Čeprav se operacija povečanja penisa že dolgo izvaja, se je človek naučil popraviti tisto, kar je rešila narava.

Tehnike korekcije

Trenutno obstaja veliko metod, s katerimi se predlaga povečanje penisa. Vključujejo nabor posebnih vaj, "čudežnih zdravil", vakuumskih masažerjev, podaljškov in tako naprej, v resnici pa bodo v najboljšem primeru neuporabni, v najslabšem primeru pa bodo povzročili nepopravljivo škodo zdravju.

Tehnike medicinske korekcije:

 • Nekirurški. Metoda temelji na dolgotrajni uporabi podaljška.
 • Kirurški. Operacija zgostitve penisa se izvaja s korekcijo skritega (perinealnega) odseka (del ligamentov penisa se preseka). V tem primeru dejanske dimenzije povečanega "dostojanstva" moškega ostanejo na mestu, dolžina pa se vizualno prerazporedi na območje njegovega visečega dela.
 • Kombinirano. Uporablja se kombinacija dveh prejšnjih metod: najprej se izvede operacija za povečanje moškega "dostojanstva", nato se namesti podaljšek.

Edina zanesljiva metoda, s katero lahko resnično dodate nekaj cenjenih centimetrov, je plastična kirurgija penisa. Seveda so stroški operacije za povečanje "dostojanstva" moških visoki in niso na voljo vsem. Zdravnik predpiše kirurški poseg po podrobnem pregledu bolnika, kar omogoča izključitev nerešljivih posledic. Ne mislite, da je penis organ telesa (roka, noga, prst, uho itd. ), ki se danes pogosto uporablja v pomenu "penis", ki ga vsak, ki vpraša, kirurško poveča, obstajajo številne indikacije za toPraviloma je plastična kirurgija predpisana za mikro velikost penisa, ki človeku dejansko pokvari življenje tako fiziološko kot psihično.

Ocene vsake od teh metod za povečanje penisa so dvoumne, obstajajo tako pozitivni kot negativni komentarji. Edina stvar, v kateri so ocene strokovnjakov podobne, je ocena delne učinkovitosti velikega števila "čudežnih zdravil", o katerih je mogoče brati na internetu. Da bi moško "dostojanstvo" postalo večje in da bi lahko stali, se morate praviloma zelo potruditi, preživeti bolečino in ne povsem prijetno obdobje rehabilitacije. Moški se iz očitnih razlogov bojijo iti na operacijo in se po svojih najboljših močeh temu izognejo.

Indikacije za operacijo

Andrologi menijo, da je majhen reproduktivni organ za moškega bolj psihološka težava kot funkcionalna. Z 11-14 centimetri "lahko živiš" in celo zelo uspešno manipulacija z odebelitvijo penisa ni potrebna. Toda oseba z mikropenisom (organom, ki meri 2-3 cm) nima možnosti za seks, zato mora iskati načine za povečanje penisa. Toda če je povečanje moškega "dostojanstva" že rešeno vprašanje, je treba le ugotoviti, za kakšno ceno!

Indikacije za povečavo Optična povečava - razmerje med linearnimi ali kotnimi dimenzijami slike in predmetom organa penisa na telesu (roka, noga, prst, uho itd. ), ki se danes pogosto uporablja v pomenu rastlinskega člana "kirurško". :

 • Prirojene anomalije (epispadija, hipospadija) in mehanske poškodbe.
 • Sindrom mikropenisa. Hkrati je organ takšne velikosti, da ne dopušča spolnih odnosov. Na fotografiji je videti kot "gube" in je posledica endokrinih motenj v dečkovem telesu v obdobju rasti in razvoja. V odrasli dobi organ te velikosti pogosto postane vzrok funkcionalnih težav, zato je kirurško povečanje optično povečavo - razmerje med linearnimi ali kotnimi dimenzijami slike in predmetom penisa je neizogibno.
 • Ponovno rojstvo, povezano s starostjo. To je posledica postopnih strukturnih sprememb v tkivih penisa (zmanjšana elastičnost, debelost itd. ).

Tako ni treba motiti organa, ki je »manjši od povprečja«, in zanemariti nekatere estetske pomanjkljivosti. Koliko je faloplastika potrebna, odloči zdravnik na podlagi številnih parametrov, in če penis deluje normalno in je sposoben razmnoževanja, potem ni neposrednih indikacij za kirurški poseg.

Tehnika

Koliko je mogoče penis povečati s pomočjo operacije? Če natančno preučite ocene zdravnikov, lahko ugotovite povprečno vrednost, s katero je v resnici mogoče povečati penis: 3-5 cm.

Poleg tega vsaka sodobna klinika daje moškemu, ki se odloči za operacijo podaljšanja penisa, možnost, da si pred posegom ogleda videoposnetek, ki zajema potek operacije, dejanja ali njihovo kombinacijo za dosego cilja. Plastični postopek je videti daleč od estetskega, obdobje rehabilitacije pa je precej boleče, zato pogosto takšen video pomaga predstavnikom močnejšega spola, da resnično ocenijo svojo odločitev.

Faloplastika se izvaja v dveh smereh:

 • Povečanje penisa.
 • Podaljšanje penisa.

Koliko je faloplastika potrebna, odloči zdravnik na podlagi številnih parametrov. Posebej je treba poudariti, da tovrstne plastične intimne operacije za odebelitev penisa izvajajo le visoko usposobljeni strokovnjaki v dobro opremljenih ambulantah.

Na stroške delovanja moškega "dostojanstva" vpliva več dejavnikov, zlasti regija stalnega prebivališča (v prestolnici so stroški veliko višji kot na obrobju), oprema klinike itd.

Pred predpisovanjem "dneva X" se bo zdravnik pogovoril z moškim, pokazal fotografijo rezultatov že opravljene plastične operacije in seznanil pacienta z možnimi tveganji in posledicami.

Ligamentotomija

Operacija za povečanje penisa se imenuje ligamentotomija. Penis se poveča v splošni anesteziji, vse manipulacije se izvedejo v 30-60 minutah. Bistvo: disekcija penisnega ligamenta, ki anatomsko drži penis v moškem telesu. Zaradi notranjega "skritega koščka" je mogoče narediti podaljšanje penisa.

Po kirurškem povečanju penisa se začne obdobje rehabilitacije. Ne traja dolgo, trajalo bo 2-3 tedne, šiv pa postane skoraj neviden, tako hitro okrevanje je posledica dobre oskrbe s krvjo v predelu dimelj. Približno drugi dan bolnika odpustijo s priporočili za nošenje podaljška in seznamom obiskov za obloge. Običajno moški dobro prenaša ligamentotomijo, kljub impresivnim fotografijam, ki prikazujejo "strašne ureznine", ni močnega pooperativnega neugodja, ni kršitve moči in reproduktivne funkcije. Vse žile, mišice in vezi, ki so odgovorne za erekcijo, niso prizadete.

Koliko je mogoče povečati penis po ligamentotomiji z uporabo podaljška? Praviloma je z zgoraj omenjenimi tehnikami mogoče doseči povečanje penisa v povprečju za 3-5 cm, največji rezultat pa je odvisen od anatomskih značilnosti in fizioloških parametrov. Po operaciji je pomembno upoštevati vse zdravnikove predpise in takrat se ne bo zgodilo nič, kar bi lahko vplivalo na njegovo delovanje. Po nekaj tednih ste lahko ponosni na svojega prenovljenega člana.

Faloprostetika

Če ima moški poleg tega, da je skromne velikosti, težave s potenco, je izhod le en – faloprotetika oziroma implantacija umetne proteze. Ne bodite prestrašeni, bolje je, da se naučite vsega o metodi povečanja. Če se pred operacijo seznanite z rezultati na fotografiji, lahko vidite: penis je videti kot pravi in nobena ženska ne bo posumila na trik. To je precej resen kirurški poseg, pri katerem je penis dobesedno "razstavljen na dele", zato bo obdobje okrevanja dolgo. Na stroške operacije vplivajo kakovost vsadka, usposobljenost kirurga.

Strokovnjaki menijo, da je povečanje penisa precej tvegan korak, h kateremu se zatečejo v najbolj skrajnih primerih.

Operacije, ki vam omogočajo, da penis pridobite želeno debelino, se imenujejo:

 • Lipofiling. Pri tej varianti se volumen penisa poda s črpanjem pacientovih lastnih maščobnih celic, vendar je rezultat običajno kratkotrajen, penis pa se lahko »povrne« le za 1 cm. Pri črpanju sintetičnih komponent je verjetnost zapletov velika. visoko. Koliko stane operacija, se morate pozanimati v zdravstveni ustanovi, kjer nameravate izvesti lipofilling. Vsaka stranka klinike bo lahko primerjala dobljeni rezultat s fotografijo.
 • Mikrokirurška presaditev mišic. Povečanje penisa nastane zaradi njegovega "ovijanja" v lastno mišično tkivo, vzeto iz trebušne stene. Koliko centimetrov lahko dodate s to metodo? Največji kazalniki so 3-4 cm, vendar se takšen poseg za povečanje penisa šteje za najdražjega in najtežjega. Bolnik mora biti anesteziran 3 ure, obdobje rehabilitacije pa traja do 5 tednov.

Koliko lahko stane operacija

Cena tovrstnega posega je precej visoka in je odvisna od usposobljenosti kirurga, ocene klinike in številnih drugih dejavnikov.

Za močnejši spol je pred odločitvijo za tovrstno plastiko pomembno preračunati finance (cena je precej visoka tudi za dobro stoječo osebo), oceniti fizično in psihično moč.

Poleg bolečih občutkov, anestezije in dolgega obdobja rehabilitacije boste morali za približno nekaj mesecev popolnoma pozabiti na spolne stike. Celo strokovnjaki menijo, da je povečanje penisa precej tvegan korak do popolnosti, ki ga je najbolje uporabiti v najbolj skrajnih primerih. Včasih so stroški napake zelo visoki.