Tehnika povečanja penisa

kako povečati velikost penisa

Antropologi trdijo, da so si moški od antičnih časov skušali povečati velikost penisa.

Za to je bilo ustvarjenih veliko tehnik, v najstarejših razpravah so opisane možne možnosti za vplivanje na penis, da bi ga povečali.

Ali je možno povečanje penisa? Obstaja veliko različnih načinov za povečanje penisa.

Pravilno izbrana tehnika povečanja penisa je ključ do uspeha. Običajno ločimo tri glavne metode povečanja penisa.

Osnovne tehnike za povečanje penisa

  • Kirurško povečanje penisa.Pred 1-2 desetletjema so umetni silikonski material uporabljali pri povečevanju penisa. Bistvo operacije so bile injekcije v kožo penisa s tem materialom, kar je povzročilo povečanje njegove debeline. Nezadosten rezultat in možni zapleti so kirurge prisilili, da so premislili o tej metodi. V našem času spolne revolucije se operacije povečanja penisa izvajajo pogosto. Za povečanje volumna penisa se injicirajo z biološkim materialom, ki se vzame iz pacientovih tkiv. To so maščobne obloge v predelu stegen, zaradi česar je postopek varnejši. Ko se dolžina penisa poveča, se v tkivih, ki podpirajo penis, zareže od zgoraj in nato šiva nekoliko nižje, kot so bili. Rezultat je opazen skoraj takoj. Obstaja nevarnost okužbe in različnih oblik zapletov. Ta operacija lahko poveča penis za 4 cm.
  • Povečanje penisa s prehranskimi dopolnili.Ta metoda je sestavljena iz rednega jemanja posebej oblikovanih zdravil za povečanje penisa. To so lahko tablete ali prehranska dopolnila. Njihova sestava je večinoma naravna, vključuje edinstvene rastline in sestavine. Veljajo za neškodljive. S to metodo lahko penis povečate za 0, 5 cm na leto. S to metodo lahko penis povečate za 3-4 cm.

Ročni načini za povečanje penisa

Obstaja jih več:

  1. Vakuumska metoda.Ta tehnika uporablja vakuumsko črpalko. Penis se vstavi v bučko iz prozornega materiala, iz bučke črpalke se črpa zrak, kar vodi do napetosti v tkivih penisa in pretoka krvi do njih. Z redno uporabo črpalke se tkiva raztegnejo in pridobijo elastičnost, kar vodi do povečanja njene velikosti. Ob zlorabi obstaja nevarnost poškodb. Ta tehnika se uporablja skozi celo leto in daje povprečno 3 cm.
  2. Vlečna metoda.Njeno bistvo je raztezanje tkiv penisa s pomočjo posebnih naprav - podaljševalcev. Sčasoma pomagajo pritrditi penis v raztegnjenem položaju, kar vodi do povečanja volumna tkiv oziroma penisa samega. Metoda je varna. Možno povečanje penisa - 3-4 cm. Najboljši učinek dosežemo pri uporabi te tehnike takoj po operaciji.
  3. Ročne vaje.Ta metoda je zelo podobna prejšnji, vendar ima svoje značilnosti. Bistvo je enako, vendar je učinek bolj popoln. Poleg tega takšne vaje blagodejno vplivajo na celoten genitourinarni sistem, izboljša se moč in zmanjša tveganje za pridobitev spolnih bolezni. Metoda je popolnoma varna in univerzalna, primerna za vse, brez izjeme. Za eno leto lahko penis povečate za 3-5 cm.

Pri izbiri tehnike povečevanja penisa je pomembno upoštevati vaše zmožnosti in potrebe. Če potrebujete hiter rezultat, uporabite vakuumsko metodo, če je dolgotrajna - vlečenje, vadba ali zdravila, če pa želite penis hitro in dolgo povečati, se lahko zatečete k kirurški metodi.