Povečanje penisa s kremo, gelom, pršilom: prednosti in slabosti

Ali lahko krema, sprej ali gel za povečanje penisa spremeni moško življenje? Med močnejšim spolom je pogosto del skepticizma, ko se takšno vprašanje glasno izreče. Dejansko se moškim za povečanje velikosti penisa ni treba odločiti za operacijo ali dolgotrajne, izčrpavajoče postopke. Trenutno imajo predstavniki pogumne polovice človeštva, ki nameravajo povečati penis, nenavadno široko izbiro sredstev, da bi moški organ naredili še večji.

gel za povečanje penisa

Kaj so kreme za povečanje penisa

Takšna sredstva, ki povečujejo velikost moškega reproduktivnega organa, se ponašajo z naravno sestavo, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije in druge neželene učinke. Posledično takšne kreme zaradi svoje naravnosti praktično nimajo kontraindikacij. Vendar pa ne smemo odpisati individualne nestrpnosti telesa, ki se bolj šteje za izjemo.

Kar zadeva razvrstitev krem, ki povečujejo penis, tako po dolžini kot v premeru, so razdeljene na sredstva:

  • kratkotrajnost;
  • dolgotrajno delovanje;
  • s pomožnim učinkom.

Ime vsake kategorije govori zase. Uporaba prvih krem je namenjena odpravljanju notranjih kompleksov moškega, dodajanju samozavesti, povečanju moči, izboljšanju pretoka krvi v penis. Uporabljajo se pred spolnim odnosom, sam učinek pa opazimo v dveh urah. Zaradi izboljšanega pretoka krvi penis postane večji in trši.

Dolgotrajna mazila dobro vlažijo kožo falusa in spodbujajo trajno erekcijo. Učinek njihove uporabe je mogoče opaziti v 4-5 urah. Z izboljšanjem prehrane tkiv penisa in pretoka krvi postane moški organ daljši in širši. Spolni odnos bo daljši, tveganje prezgodnje ejakulacije se zmanjša.

Sredstva s pomožnim učinkom je priporočljivo uporabljati v kombinaciji z drugimi tehnikami za povečanje penisa. Zahvaljujoč njihovi uporabi je mogoče doseči stabilno pokončno stanje penisa, večjo elastičnost tkiv penisa. Njihovo ogrevalno delovanje na osnovi naravnih sestavin vam omogoča najboljše rezultate.

V zadnjem času ljudje pogosto naletijo na oglase za pršilo za povečanje penisa. Njegova naravna sestava zagotavlja pravilno prehrano celic falusa, edinstvene sestavine pa omogočajo zadrževanje vlage, ki je potrebna za rast moškega organa v tkivih. Zaradi tujih snovi se reproduktivni organ poveča. Vse to se zgodi brez boleče delitve celic. Zaradi svoje naravnosti se snovi izločajo iz telesa brez posledic.

Kakšen je učinek uporabe krem

Z redno uporabo gelov, mazil, losjonov za povečanje penisa itd. podaljša se trajanje spolnega odnosa, zmanjša se tveganje prezgodnje ejakulacije, sam penis pa postane v primeru spolnega vzburjenja opazno trši.

Kar zadeva dolžino falusa, je bil po ocenah učinek opažen že v drugem tednu uporabe. Drugi trdijo, da je bil rezultat viden mesec dni po prvem nanosu. Opozoriti je treba, da uporaba pripravkov, edinstvenih v svoji naravni sestavi, omogoča povečanje dolžine penisa za nekaj centimetrov.

Nekateri se hvalijo z bolj impresivnimi uspehi, a to je že odvisno od individualnih značilnosti telesa in uporabe dodatnih tehnik, kot je vakuumsko črpanje.

Redna uporaba posebnih krem prispeva k pogostemu raztezanju tkiv penisa. Mnenja kažejo, da tak učinek ugodno vpliva na rast moškega organa, tako po dolžini kot po debelini. Vendar pa se morate pred njihovo uporabo prepričati, da je naravna sestava zdravila. Krema, mazilo, losjon, pršilo ali gel se mora dobro vpijati, imeti prijetno teksturo in pri nanosu na kožo penisa moški ne sme občutiti bolečin.

Prednosti in slabosti krem, mazil, gelov, sprejev za povečanje penisa

Uporaba zgornjih zdravil vam omogoča, da ne samo pozabite na problem velikosti penisa, temveč tudi rešite številne spolne napake, vključno z izgubo občutljivosti in prezgodnjim ejakulacijo. Največji učinek je mogoče doseči, če se mazila uporabljajo v kombinaciji z drugimi masažnimi ali strojnimi tehnikami. Posledično bo krema omogočila hitrejše okrevanje tkiv falusa po vajah, katerih cilj je njihovo raztezanje.

Ugodno vpliva na rast moškega organa in izboljša krvni obtok. Pri izbiri zdravila je pomembno biti pozoren na njegovo sestavo, ki mora vključevati le naravne sestavine. V nasprotnem primeru se poveča tveganje za neželene učinke in zmanjšano učinkovitost. Navsezadnje nikomur ni skrivnost, da se polniti s kemičnimi dodatki ni najboljša ideja. Zato je treba dati prednost naravnim snovem.

Prednosti in slabosti krem, sprejev, losjonov, mazil, gelov za rast penisa

prednosti

  • naravnost in naravnost komponent;
  • rast tkiva je neboleča;
  • njihova uporaba vključuje le minimalno porabo časa;
  • učinek opazimo v dveh tednih od trenutka prve uporabe;
  • možnost reševanja številnih spolnih težav;

Minusi

  • tveganje za pojav alergijskih reakcij zaradi nakupa nizkokakovostnega zdravila;
  • lahko traja nekaj časa, da izberete učinkovito zdravilo.