Kako lahko povečam glavo penisa doma?

Glede na rezultate raziskave je večina fantov nezadovoljnih z velikostjo svoje moškosti in jo želi povečati. Zaradi tega nekatere zanima vprašanje, kako povečati glavo penisa? Obstaja več učinkovitih tehnik, ki bodo pomagale spremeniti dimenzije konice penisa.

Struktura

Sposobnost samostojnega in s pomočjo strokovnjakov povečanja glavice penisa je povezana s posebnostmi njegove anatomske strukture.

Glava je majhen pečat v obliki gobe, sestavljen iz gobastega tkiva. Menijo, da je to najbolj občutljiv del penisa, saj vsebuje glavne živčne končiče penisa. Tudi v glavi so žleze, ki so odgovorne za nastanek in izločanje sluzne tekočine – maziva.

Glavna značilnost te tkanine je, da ohranja elastičnost tudi po močnem razburjenju. Zaradi tega se ta del penisa šteje za element, ki blaži udarce med tkivi vzbujenega falusa in spolnimi organi partnerja. Elastičnost ima tudi pomembno vlogo pri povečanju glave penisa.

Povečanje s pomočjo strokovnjakov

Včasih se velikost penisa in njegova konica povečata le s pomočjo strokovnjakov, saj tega ni mogoče storiti sami. Obstajata dve metodi: kirurški in injekcijski.

posvetovanje z zdravnikom o povečanju penisa

Kirurški

V posebej hudih primerih ne morete brez operacije. Pri izvajanju postopka se uporabljajo posebni vsadki, ki se uporabljajo za povečanje velikosti prsi pri deklicah. Postavljeni so v tkivo glave penisa.

Obstaja še ena kirurška metoda za odebelitev konice reproduktivnega organa. Za to se gobastim tkivom doda matriks, ki vsebuje pacientove krvne celice. Ta metoda je učinkovitejša in varnejša, saj se bodo bolnikove celice zagotovo ukoreninile brez zapletov.

Vbrizgavanje

Veliko pogosteje ljudje povečajo velikost glave falusa z injekcijo, brez kirurškega posega. Je varnejša od operacije, saj ne zahteva večjih rezov na površini organa. Pri uporabi metode injiciranja se pod kožo vbrizga hialuronska kislina, ki razširi celice in poveča volumen penisa.

jelqing

Za povečanje debeline penisa uporabljajo tehniko, imenovano jelqing. Ta postopek je dober, ker se izvaja doma brez pomoči strokovnjakov.

Pred začetkom vadbe se falus ogreje, da se njegova koža rahlo popari in poveča njena elastičnost. Za ogrevanje penisa se v litrsko posodo doda toplo vodo, v katero se spolni organ postavi za 2-3 minute. Obstaja še ena metoda ogrevanja moškosti.

V tem primeru boste potrebovali tudi ogreto vodo, v kateri je namočena brisača. Nato mokro brisačo ovijemo okoli penisa v erekciji za 10 minut, nato pa nadaljujemo z jelqingom.

Za povečanje velikosti z jelqingom je glava najprej izpostavljena. Nato se v bližini njegove osnove z dvema prstoma naredi močan prstan. To se naredi zelo previdno, tako da pri roki ni gub usnja. Po prijemu genitalnega organa napnemo njegove mišice in z drugo roko primemo osnovo penisa. Roke postopoma približujemo drug drugemu, dokler se ne dotakneta. Nato se naredi 5-minutni odmor, po katerem se postopek ponovi.

banana v roki simbolizira penis s povečano glavo

Vaja za povečanje glave se izvaja vsak dan in traja najmanj 20 minut. V enem mesecu bo opazno, da se spolni organ postopoma povečuje.

Ljudske metode

Za povečanje glave penisa doma nekateri uporabljajo eno ali drugo ljudsko zdravilo. Pred uporabo ljudskih metod se morate seznaniti z najučinkovitejšimi od njih.

molža

Molženje penisa velja za najpogostejši način za povečanje penisa doma. Za povečanje dimenzij glave se falus spravi v pokončno stanje in ga prsti trdno stisnejo na dnu. Pri stiskanju bodite pozorni na pretok krvi, saj ga ni mogoče močno stisniti. To bo motilo pretok krvi in povzročilo bolečino.

S stiskanjem dna moškega spolnega organa je mogoče doseči naslednji učinek: pritisk v organu se bo povečal in nabralo se bo več krvi, taka obremenitev bo povečala premer konice penisa. Molenje se izvaja dvakrat na dan. Trajanje vsakega postopka je 10-15 minut.

zibanje

Za povečanje genitalne glave nekateri uporabljajo metodo zibanja. Pri izvajanju gimnastike pacient sedi na stolu in trdno nasloni noge na površino tal. Nato morate razširiti kolena in vzeti penis na samem dnu. Po tem se genitalije nežno zamahnejo, tako da rahlo zadenejo stegna. Z vadbo in vazodilatacijo se količina krvi v konici falusa postopoma povečuje in njegova velikost se povečuje.

vakuumska črpalka

Da bi imela glava odebeljeno podlago, se uporabljajo posebne vakuumske črpalke. Te naprave so narejene za izboljšanje velikosti moških genitalij.

Redna uporaba pripomočkov bo povečala pretok krvi v penis in izboljšala prekrvavitev, kar pozitivno vpliva na velikost.

Preden povečate krvni obtok z vakuumsko črpalko, se morate seznaniti z njenimi kontraindikacijami. Aparat je nemogoče uporabljati pri ljudeh z boleznimi kožice, uretritisom, prirojenimi malformacijami, visokim krvnim tlakom, okvarjenim krvnim obtokom in bolniki z boleznijo ledvic. Vsi ostali lahko varno uporabljajo vakuumske črpalke.

povečanje glave penisa z vakuumsko črpalko

Če želite povečati velikost črpalke, jo najprej temeljito sperite s toplo vodo in milom za razkuževanje. Nato napravo namažemo z mazivom, tako da šoba ne drgne kože. Ko je naprava popolnoma pripravljena, se vanjo vstavi penis v erekciji. Postopoma s črpalko izčrpajte zrak iz bučke, počakajte minuto in jo napolnite s kisikom. Postopek se ponovi po oslabitvi erekcije.

Zaključek

Povečanje pretoka krvi za povečanje velikosti glave in penisa je zanimivo za mnoge fante, ki niso zadovoljni s svojo moškostjo. Če želite izbrati najučinkovitejšo metodo za povečanje falusa, preučite nasvete strokovnjakov in si oglejte videoposnetke na to temo.