Vakuumska črpalka za povečanje penisa: vrste, kako uporabljati in negovati napravo

Povečanje moškega penisa s črpalko

Na žalost pri mnogih predstavnikih močnejšega spola genitalije ne morejo rasti po naročilu lastnika. In če so nekateri moški zadovoljni z velikostjo in prostornino svojega falusa, potem so za nekatere njegove majhne dimenzije resnična težava, ki izzove različne vrste kompleksov. Med številnimi načini, kako kakovostno rešiti vprašanje velikosti moškosti, izstopa črpalka za povečanje penisa. Kakšne so značilnosti sistema, imenovanega črpanje in kako pravilno uporabljati različne vrste črpalk? Ali je s tem pripomočkom mogoče škodovati moškemu telesu s povečanjem penisa?

Črpalka za moške: načelo delovanja, koristi in škode

Moška erekcijska črpalka je prozoren cilinder, z drugimi besedami, merilna bučka, ki ima dovod in brez izstopa. Namesto izhoda ima ta naprava majhno luknjo s pritrjeno cevjo, ki je pritrjena na črpalko, ki črpa zrak iz cilindra bučke. Tip črpalke se razlikuje glede na modifikacijo črpalke. V poceni izdelkih iz seks shopa črpalko predstavlja navadna gumijasta ročna hruška. Dražje črpalke so opremljene s posebnimi črpalkami, ki so opremljene z manometrom, namenjenim merjenju ravni tlaka v rezervoarju.

Hidropump - poveča velikost penisa z uporabo vode

Načelo delovanja naprave je preprosto:

 1. Penis se nahaja v cilindru.
 2. Rezervoar je pritisnjen blizu pubisa.
 3. Črpalka črpa zrak iz cilindra. S pomočjo te manipulacije se v posodi ustvari vakuum. Pod njegovim vplivom se kavernozna telesa reproduktivnega organa napolnijo s krvjo, kar izzove erekcijo in sočasno povečanje penisa.

Na začetku je bila vakuumska črpalka izumljena za odpravo impotence in zmanjšanje simptomov patologij spolne sfere (vključno s prostatitisom). Povečanje genitalij je kasneje postalo nekakšen dodaten učinek delovanja te naprave.

Nesporna prednost naraščajoče črpalke je dejstvo, da je člen nekaj časa po delovanju vakuumske konstrukcije v pokončnem stanju. To vam omogoča, da dokončate popoln spolni odnos (včasih v kombinaciji z dodatnimi zdravili).

Po črpanju je moški reproduktivni organ videti bolj masiven. Trenutno se črpalka prodaja kot enota, ki poveča velikost penisa, kar je povsem naravno - po delovanju črpalke se res poveča, vendar čez nekaj časa pridobi enake kazalnike.

Sorte naprave

Obstaja več vrst vakuumskih črpalk, ki se razlikujejo po načelu delovanja in stroških.

Povečanje črpalke je ročno, avtomatsko in vodno.

 1. Vodna črpalka ali hidročrpalka. Delovanje naprave temelji na uporabi vode namesto zraka. Takšne naprave je treba uporabljati samo v vodi.
 2. Avtomatska črpalka. Omogoča ustvarjanje tlaka s pomočjo električne črpalke.
 3. Ročna črpalka. V tej napravi se pritisk pojavi zaradi dela gumijaste hruške.
Avtomatska črpalka za penis bo zagotovila povečanje z električno črpalko

Kako izbrati vakuumsko črpalko?

Sodobna izbira vakuumskih črpalk je precej obsežna. Poleg tega je dovoljen nakup posameznih delov - zamenljivih bučk, manšet, črpalk itd.

Pri nakupu vakuumskih črpalk za moške bodite pozorni na kakovost izdelka. Tako se možnosti, ki so na voljo v seks shopu, običajno odlikujejo po hitro raztrganem tesnilu na dnu cilindra, navadni gumijasti žarnici namesto črpalke in odsotnosti manometra.

Profesionalne črpalke visoke kakovosti lahko kupite v specializiranih spletnih trgovinah.

Ko izberete blagovno znamko, se morate osredotočiti na izbiro črpalke za velikost vašega penisa. Tukaj morate upoštevati značilnosti uporabe naprave:

 • Možnost črpanja po klasičnem tipu. Izbrati je treba izdelek, ki presega dolžino moškega falusa za 10 cm, meritve po obsegu je treba opraviti na najdebelejši točki penisa (cilinder ima drugačno dolžino, vendar penis ni vedno). Izdelki, ki se prodajajo preko spletne trgovine, se praviloma merijo v palcih (1 palec - približno 2, 54 cm). S spletnim pretvornikom lahko določite parametre naprave.
 • Možnost pakiranja. Nasprotno, kupljena bučka mora biti za eno velikost manjša od klasične.

Črpalna naprava je na voljo brez recepta. Kljub temu je treba o izbiri izdelka razpravljati na posvetu z urologom, ki bo ob upoštevanju značilnosti posameznega bolnika določil stopnjo potrebe po uporabi naprave. Poleg tega vam bo urolog lahko svetoval pri izbiri ustrezne znamke pripomočka, ki ustreza individualnim potrebam moškega.

Izbrati je treba modele, opremljene z dodatnimi varnostnimi ventili. Takšna sprememba bo zaščitila penis pred poškodbami in pomagala uravnavati tlak v posodi ter preprečila, da bi se dvignil na kritično raven.

Vrste črpanja

Za povečanje penisa obstajata dve glavni vrsti črpanja:

 1. Pakiranje. Ta način črpanja se izvaja za raztezanje dela penisa, imenovanega tunika. Ona je tista, ki je sposobna zadržati rastoči in rastoči penis znotraj svojih meja. Če govorimo o tuniki preprosto, jo lahko primerjamo s kolesno pnevmatiko, ki opravlja svojo specifično funkcijo. Pri nakupu črpalke za raztezanje tunike je treba upoštevati njene dimenzije - izdelek mora biti ozek in majhen. Tako se del, ki se nahaja znotraj izdelka, ne bo mogel napihniti v širino - vakuumska sila ga bo potegnila po dolžini. Prav to dejstvo vam omogoča, da raztegnete tuniko in tudi povečate dolžino penisa.
 2. Klasično črpanje. Izvaja se v široki bučki. Vakuumska sila med tem posegom pomaga penisu, da nabrekne, medtem ko so kavernozna telesa do meje napolnjena s krvjo, kar vodi do občutnega povečanja širine in dolžine penisa.
Postopek črpanja penisa za povečanje njegove velikosti

Prednosti in slabosti črpalke

Kot večina pomožnih naprav ima tudi vakuumska črpalka za moške številne prednosti in slabosti.

Glavne pozitivne lastnosti izdelka so naslednje:

 1. Pomoč pri premagovanju simptomov erektilne disfunkcije, ki jih povzročajo fizične in psihične (strah, stres, zlomi, depresija ipd. ) ali fizične težave (patologije žilnega sistema, sladkorna bolezen, posledice kirurških posegov ipd. ).
 2. Črpanje je relativno proračunska metoda povečanja penisa v primerjavi z nekaterimi drugimi metodami (kirurška plastična kirurgija moškega organa).
 3. Učinkovitost pri doseganju pozitivnih rezultatov. Čez nekaj časa (za vsakega moškega se lahko razlikuje) se penis dejansko poveča (stopnja povečanja se lahko razlikujejo).

Slabosti izdelka:

 • Potreba po sistematični uporabi. Za dosego trajnega učinka je potrebno opraviti vsaj 2 postopka na dan, vsak traja najmanj 45 minut.
 • Potreba po izdelavi predhodne ejakulacije pred začetkom postopka. Črpanje bo zagotovo pripeljalo do erekcije, zato mora biti član med delom popolnoma sproščen. V nasprotnem primeru bo učinkovitost vaj majhna.
 • Največjo učinkovitost dosežemo le z vzporedno uporabo posebnih pripravkov.
 • Nezmožnost delovanja naprave ob prisotnosti kontraindikacij (katerih je seznam precej obsežen).

V nekaterih primerih se lahko pri nekaterih moških pojavijo neželeni učinki (slednji praviloma izginejo po nekaj dneh po uporabi črpalke).

Možni neželeni učinki črpanja so:

 1. Pojav modric (rdeče in vijolične lise na površini kože).
 2. Nenavadni občutki med erekcijo.
 3. Otrplost kože, njihova suhost ali potemnitev.
 4. Izguba trdote na dnu penisa.
 5. Kratkotrajno zmanjšanje erekcije.
 6. Nelagodje ali bolečina.

Navodila za uporabo

Da bi bila uporaba črpalke za povečanje penisa čim bolj učinkovita, natančno preučite podrobna navodila za njeno uporabo:

 1. Pred uporabo je treba napravo obdelati z milnico.
 2. Šobo, ki se nahaja na dnu cilindra, je treba mazati z mazivom.
 3. Previdno postavite penis v bučko.
 4. Z eno roko držite valj, z drugo pa naredite gibe, ki izčrpajo zrak skozi delovanje črpalnega dela.
 5. Po popolni sestavi in evakuaciji zraka je treba preveriti tesnost posode - zgornjo luknjo je treba vpeti (ali zapreti ventil).
 6. Po manipulacijah pride do erekcije, falus postane rahlo rdeč.
 7. Po pol minute je treba ventil odpreti in jeklenko ponovno napolniti z zrakom.
 8. Po oslabljenem erekciji ponovite postopek.

Skupni čas celotnega postopka je približno 20 minut.

Dodatna priporočila:

 • Vakuumska pospeševalna črpalka je izključno osebna enota, zato si je ni priporočljivo izposojati za druge ljudi.
 • Povečanje izpostavljenosti vakuumu je treba postopoma - 30 sekund, 1 minuta, 2 minuti. itd. Vzporedno se povečujejo tudi premori med nizi.
 • Ko erekcija, dosežena s črpalko, prehitro izgine, je treba dodatno namestiti erekcijski obroč. Ta vrsta masažerja je zasnovana tako, da pomaga upočasniti odtok krvi iz falusa.

Da se prepričate, da se naprava pravilno uporablja in prinaša le koristi, si lahko dodatno ogledate videoposnetek na to temo. To gradivo je mogoče najti na številnih spletnih mestih.

Kontraindikacije

Metoda črpanja ima številne kontraindikacije, vključno z:

 • nagnjenost k trombozi;
 • patologije srčno-žilnega sistema;
 • uretritis;
 • prirojene malformacije notranjih organov;
 • patologija prostate ali glave.

Črpalke ne uporabljajte, če imate težave s cirkulacijo (levkemija ali anemija). To stanje je še posebej nevarno, če ga spremlja boleča ali dolgotrajna erekcija.

Povzroča tudi prepoved delovanja črpalke, nagnjenost k pogostim krvavitvam, pa tudi jemanje zdravil za redčenje krvi.

Povečanje penisa s črpalko in v primeru jemanja protibolečinskih tablet ni priporočljivo (celoten seznam je običajno zapisan v navodilih za kupljeno napravo ali pa se mora dogovoriti z zdravnikom).

Nasveti za nego in shranjevanje

Kako dolgo bo zdržala vakuumska črpalka? Odgovor je neposredno odvisen od pravilne nege in od tankosti shranjevanja naprave. Da vam izdelka ne bi bilo treba pogosto menjati, upoštevajte nekaj priporočil:

 1. Črpalka je shranjena v škatli, ki bo izdelek rešila pred škodljivimi učinki sonca in mehanskimi poškodbami.
 2. Pred prvo uporabo črpalke jo sperite z milnico in nato posušite. Prav tako ne pozabite obdelati naprave z antiseptikom.
 3. Napravo je treba uporabljati izključno v tandemu z mazivom. Slednji ne sme vsebovati olj ali vazelina - takšne komponente lahko poškodujejo črpalko.
 4. Na koncu seje je treba črpalko sprati z milom in vodo, posušiti in shraniti na suhem mestu.

Kje kupiti črpalko za povečanje penisa?

Prodaja mehanskih ali avtomatskih črpalk je brezplačna. Dovoljeno je kupiti naprave za povečanje falusa in izboljšanje moči na različne načine:

 1. Ob nakupu v enem od lekarniških kioskov.
 2. Z obiskom sex shopa (vključuje dodatno možnost pridobitve mnenja svetovalca).
 3. Z naročilom izdelka v spletni trgovini.
 4. Uporabite svojo črpalko.

DIY črpalka za penis

Praviloma je povprečna cena vakuumske črpalke za povečanje penisa nizka, kar vam omogoča, da jo kupite z minimalnimi stroški. Tudi tak izdelek je precej enostavno ustvariti doma. Glavna stvar je, da ravnate pravilno in sledite jasnim navodilom:

 1. Valjasto bučko je dovoljeno zamenjati z veliko brizgo. Njegov bat bo odlično uravnaval tlak.
 2. V procesu izdelave naprave je dovoljena uporaba gumijaste žarnice.
 3. Pomemben pogoj je varnost - elementi ročnega dela ne smejo biti izdelani iz prebadljivih ali alergenih materialov.
 4. Za povečanje penisa uporabite domačo črpalko po navodilih za tovarniške izdelke.

Izdelava črpalke iz kemične posode:

 1. Dolžina balona mora biti približno 40 cm, širina - 6-8 cm.
 2. Rabljeni rezervoar se razstavi, robovi pa se upognejo blizu zgornjega roba.
 3. Spodnja luknja mora biti približno 1, 5 mm.
 4. V luknjo od spodaj je vstavljena cev s hruško, ki je pritrjena nanjo.
 5. Da bi se izognili poškodbam penisa, je treba oblikovati obroč iz mehkega materiala. Izdelati ga je treba ob upoštevanju premera valja in potisniti v bučko.
 6. Razdalja med pokončnim penisom in mehko blazinico ne sme biti manjša od 5 mm.
 7. Vsi povezani elementi so zlepljeni s tesnilno maso.
 8. Črpalko je treba zelo temeljito posušiti.
 9. Domačo napravo neposredno pred uporabo obdelamo z antiseptikom.

Nastala domača naprava, izdelana v skladu z vsemi pravili in priporočili, se po funkcionalnosti ne bo razlikovala od tovarniške različice in bo delovala z največjo učinkovitostjo.

Pogosto težave na področju intimnih odnosov z ženskami pri moških povzroča precej skromna velikost penisa. V takih situacijah bo na pomoč priskočilo delovanje vakuumske črpalke - izdelka, ki povzroči "povečanje" želenih centimetrov. Poleg tega takšna naprava pomaga izboljšati kakovost intimnega življenja, podaljšuje spolne stike s povečanjem moči. Resnične ocene moških o rezultatih uporabe črpalke so večinoma pozitivne. Pri izbiri naprave je bolje, da se predhodno posvetujete s strokovnjakom, ki vam bo pomagal izbrati črpalko potrebne moči, kakovosti in stroškov.