Pravi in ​​preizkušeni načini za povečanje penisa doma

Ali je mogoče penis povečati doma? To vprašanje si že dolgo postavljajo številni moški. Nekoč je v starodavni Grčiji obstajal kult Priapusa - božanstva z zelo dolgim penisom. Verjetno iz tega razloga bolezen, pri kateri moški raste preveč velik penis, imenujemo priapizem. Danes je standard lepote falus, ki je veliko večji od povprečja.

Nekateri moški želijo povečati penis zaradi zanimanja, drugi pa nameravajo to težavo rešiti na kakršen koli način, ne da bi ležali na kirurški mizi.

TOP 10 najboljših metod za povečanje penisa doma

top 10 metod povečanja penisa

Obstaja več možnosti za povečanje penisa doma. Vse spodaj naštete metode so namenjene predvsem spreminjanju dolžine falusa navzgor. Podaljšanje organa se zgodi zaradi raztezanja in polnjenja krvi v tkivih.

Najbolj priljubljene metode so:

 1. Ljudske metode (soda).
 2. Vaje (jelqing, obešanje uteži).
 3. Vakuumske črpalke, podaljški.
 4. Sporočilo.
 5. Gel, krema, mazilo, pršilo.
 6. Tablete.
 7. Šobe.
 8. Hormoni.
 9. Hrana in zelišča.

Vsaka metoda zahteva posebno pozornost. V nasprotnem primeru moški tvega poškodbo penisa.

Ljudska zdravila

Vsaka generacija moških je pripravila nove načine za povečanje penisa. Najbolj priljubljena metoda je soda bikarbona, ki ima kratkoročni učinek. Če želite to narediti, morate narediti soda kopel in vanj potopiti člana. Postopek se izvede eno uro pred intimnostjo.

V procesu potapljanja organa v soda kopel mora biti penis v mirnem stanju, brez erekcije.

soda za povečanje penisa

V nekaterih primerih se soda uporablja v obliki obkladkov. Prašek zmešamo z medom v razmerju 1: 1 in nato po celotni dolžini nanesemo na penis. Zmes se enakomerno porazdeli vzdolž soda, pri čemer se izognemo stiku z glavo. V nasprotnem primeru soda bikarbona lahko povzroči srbenje, pekoč občutek in draženje. Poleg tega obstaja nevarnost poškodbe organov.

Obstaja še en način uporabe sode bikarbone. Za povečanje penisa si mora moški vroče kopati in penis temeljito posušiti z brisačo. Po tem je deblo prevlečeno z rastlinskim oljem in po celotni dolžini posuto s sodo. Nato s pomočjo gobice soda z masažnimi gibi vtremo v kožo, vendar ne dlje kot 5 minut. 2 minuti po zaključku postopka se organ spere s toplo vodo.

Po končanem postopku lahko moški občuti rahlo pekoč občutek in vidi rdečico. V tem primeru je treba penis namazati z otroško kremo.

Namesto sode bikarbone za povečanje penisa lahko moški uporabljajo sok aloe in tinkturo konjskega kostanja.

Vaje

Obstajajo naslednje vaje za povečanje reproduktivnega organa:

 • obešanje bremen;
 • raztezanje;
 • jelqing.

Človek si lahko izbere pravega.

Raztezanje

Jelqing

jelqing za povečanje penisa

Jelqing je tehnika povečanja penisa, katere namen je napolniti kavernozna telesa organa s krvjo. Vaje izvajamo tako suhe kot mokre, tj. z mazanjem ali brez njega.

Za izvajanje vaje morate doseči nepopolno erekcijo in prijeti penis na dnu, tako da naredite prstan iz kazalca in palca. Po tem penis 2-4 sekunde močno stisnemo in s prsti potujemo po glavi. Nato prestrezite podlago z drugo roko in ponovite vajo.

masaža za povečanje penisa

Vzmetenje tovora

viseče uteži za povečanje penisa

Suspenzija uteži je najstarejša metoda povečanja penisa. Obešanje je nevarno, če se dejanja izvedejo nepravilno, se lahko organ močno poškoduje.

Prvi korak je, da vzamete običajno vrv in jo zvijete v obroč. Po tem se obroč položi na glavo penisa in ga dodatno pritrdi z lepilnim ometom. Nato je na vrvi obešen tovor in še naprej opravljajo gospodinjska opravila.

Če imate hude bolečine, takoj prenehajte delovati.

Naprave

Danes je na trgu intimnih izdelkov veliko inovativnih naprav, ki vam omogočajo hitro in varno povečanje penisa. Vsaka kategorija naprav vsebuje več modelov različnih oblik in velikosti, zato bo vsak človek izbral nekaj primernega zase.

črpalka za vodo

Vakuumska črpalka je najbolj priljubljena moška naprava za izboljšanje. Njeno načelo delovanja temelji na tvorbi vakuuma okoli organa, potopljenega v črpalko. Pod vplivom pritiska se penis začne povečevati. Skupaj s tem pride do dodatnega pretoka krvi v organ. Postopek traja vsaj pol ure. Tudi z vakuumsko črpalko lahko nekoliko povečate širino penisa.

črpalka za povečanje penisa

Extender

Podaljševalnik je naprava, ki razteza tkivo penisa in ga tako podaljša. Aparat ne le podaljša organ, ampak tudi prispeva k njegovemu zgoščevanju.

podaljšanje penisa

Šobe

Priponke so začasno sredstvo za širitev. Nastavek se nanese na organ pred seksom in na koncu odstrani. Glavna prednost pritrditve je, da takoj poveča velikost falusa.

nastavki za povečanje penisa

Sporočilo

Med moško populacijo je pogosta tudi masaža, ki poveča penis.

Masaža je lahko usmerjena ne samo v povečanje trupa, temveč tudi v glavo.

Ročna masaža je najučinkovitejša metoda za povečanje penisa. Najprej je organ po celotni dolžini prekrit z mazivom, nato pa se vbrizga v razburjeno stanje. Penis je tesno zavit z rokami in začne premikati se od gredi do glave. Po tem se kožico povleče navzdol in vrne na svoje mesto. Vaje ponovimo vsaj 60-krat v eno smer. Postopek traja približno 30 minut.

Za povečanje glave se izvede še ena vaja. Penis je trdno stisnjen na dnu in s pritiskom nanj usmerja kri v glavo. Masaža se izvaja v lagodnem tempu, nekaj sekund se zadržuje ob glavi.

Kreme, mazila in geli

kreme in mazila za povečanje penisa

Kreme, mazila in geli so običajno razdeljeni v 3 kategorije:

 • pomožni;
 • kratkoročno;
 • dolgoročno.

Kratkotrajna zdravila delujejo 2-3 ure, zato se uporabljajo tik pred seksom. Dolgotrajne kreme pomagajo povečati penis do enega meseca, nato pa njihov učinek izgine. Za podaljšanje učinka se krema redno nanaša.

Podporni geli in mazila delujejo izključno z drugimi metodami povečanja.

Zdravila, zelišča in homeopatija

Vsa zdravila za povečanje moškega dostojanstva so namenjena povečanju krvnega obtoka v tkivih. Različna zelišča, hormoni, tablete in prehranska dopolnila spreminjajo velikost penisa ter zagotavljajo daljšo erekcijo in povečujejo moški libido.

Ne glede na to, katero zdravilo moški želi uporabiti, naj ga predpiše androlog ali urolog.

Neželeni učinki in tveganja

Vsaka od zgoraj omenjenih metod povečanja nosi neželene učinke in tveganja. Če človek sam izbere napačno zelišče ali zdravilo, lahko to povzroči alergijsko reakcijo ali opekline tkiva.

Če oseba izvaja veliko vaj ali masaž ter nepravilno uporablja črpalko in podaljševalnik, obstaja možnost, da si prisluži hematom ali poškodbo penisa. V vsakem primeru ne smete pozabiti na varnostne ukrepe.

Zaključek

Vsak človek si lahko izbere priročen način za povečanje penisa, vendar mora biti njegova odločitev premišljena. Znanstveniki že dolgo dokazujejo, da velikost moškosti nikakor ne vpliva na kakovost seksa. Poleg tega lahko velik stroj deklici povzroči nelagodje in bolečino.