Izbira najlažjega načina za povečanje penisa z vajami in napravami

Za vse moške ima njihovo spolno dostojanstvo precej pomembno vlogo, saj nezmožnost zadovoljiti partnerja povzroča psihične težave. Zato večina močnejših spolov želi dodati nekaj centimetrov velikosti svojega penisa. Toda najprej poglejmo statistiko.

Normalna velikost za belo raso se giblje od 13-16 centimetrov in tri centimetre v premeru. Posledično tisti, ki sodijo v ta okvir, morda sploh nimajo kompleksov, ampak z občutkom dostojanstva izpolnijo svojo dolžnost v postelji.

Za tiste, ki še vedno želite dodati premer in dolžino, se morate seznaniti s tem, kako na preprost način povečati penis.

Ali je mogoče več narediti doma?

moški pogleda v spodnje hlače in hoče povečati kurac

Če iz nekega razloga niste zadovoljni s starimi dobrimi metodami za povečanje penisa, preberite naprej. Preden se lotite "dela" doma, se je smiselno seznaniti z vsemi metodami, kako preprosto povečati penis:

 1. Jelqing.
 2. masažne tehnike.
 3. Podaljške: podaljški in črpalke.
 4. Nosilci za tovor.
 5. Pripravki: kreme, razpršila, tablete.

Upoštevajte, da tako kot pri vsaki metodi samodejnega povečanja penisa ne pričakujte takojšnjih rezultatov. Navsezadnje se rast tkiv in tako se penisu dodajajo centimetri, zgodi več mesecev.

Skrivnost lahko odprete vnaprej - pri uporabi mazil in drugih sredstev pride do takojšnjega povečanja, vendar je na žalost ta rezultat začasen in po nekaj urah bo penis ponovno dobil prejšnjo velikost. Tako nam ta preprosta metoda povečanja penisa ne ustreza.

jelqing

Delovanje temelji na čim večjem raztezanju kavernoznih teles, ki so struktura penisa. Zato se bo vsakič med vajo premer postopoma povečeval zaradi največjega pretoka krvi, zato se bodo dolžini dodali centimetri.

Zanimivo je, da pri jelqu kot dodaten bonus dobite nekaj povečanja velikosti glave.

jelqing prstan za povečanje penisa

Torej lahko nadaljujete neposredno na tehniko vaje.

 1. Za povečanje elastičnosti se najprej segrejejo kavernozna telesa. Za to manipulacijo boste potrebovali segreto sol, ki jo vlijete v tkano stvar, na primer v čisto nogavico. V tej obliki se sol nanese na penis za nekaj minut. Vsebino grelne blazinice razporedite tako, da pokrije celotno površino penisa. Le s pravilnim ogrevanjem je mogoče v prihodnosti doseči dober rezultat.
 2. Sledi molža – tak dobesedni prevod ima besedo jelqing. Prvič, penis doseže 50-odstotno erekcijo in šele po tem lahko nadaljujete z glavnimi dejanji.
 3. Penis obdelamo s segrevalnim lubrikantom in pričnemo molzeti – organ ovijemo okoli podlage v prstanec in z močnim prijemom pripeljemo do glave penisa. Trajanje vaje je približno 35 sekund, ponovitev pa naj bo približno 50.

Nepravilna izvedba tehnike jelqinga bo prinesla ne le koristi, ampak tudi škodo.

Podaljški za povečanje

Lahko naletite na takšno ime kot podaljšek, vendar se načelo delovanja na penis od tega ne spremeni. Naprava je videti precej preprosta: dva obroča, ki sta pritrjena za seboj s pritrjevanjem strnišč, ki se povečujeta po dolžini.

Na začetku en obroč pritrdi osnovo penisa, drugi pa glavo. V tem primeru je treba vsakič povečati dolžino palic, da ustvarite upor, vendar brez občutka nelagodja.

Rezultati takšne izpostavljenosti bodo opazni po šestih mesecih redne uporabe. Glede na ocene lahko sklepamo, da telo doda več kot tri centimetre. Očitno so po zaslugi tega dejstva podaljški med desetimi najučinkovitejšimi načini.

Masažne tehnike

masaža penisa za povečanje

Nenavadno, a tudi pravilno izvedena masturbacija lahko poveča velikost penisa. Celotna skrivnost je v naslednjem: pri masiranju organa poskusite penis nekoliko raztegniti.

Upoštevajte, da je treba kot pred vsako vrsto masaže mišice ogreti, zato je treba nanesti topel obkladek.

Nato je priporočljivo stisniti in dekompresirati penis z rahlo erekcijo. Takšen ukrep bo po mnenju strokovnjakov lahko povečal pretok krvi in s tem spodbudil rast tkiva.

Drugo dejanje, ki ga je treba izvesti, je pri samozadovoljevanju, morate penis malo stisniti v predelu glave in ga poskušati nekoliko raztegniti, pri čemer se zadržite nekaj sekund. Takšne preproste vaje za povečanje penisa ne bodo le pripomogle k povečanju njegove velikosti, ampak tudi izboljšale erekcijo.

Pred izbiro vaj bodite pozorni tudi na ročno povečanje penisa, vaje Aarona Kemerja in Keglova.

Mazila in druga sredstva

Danes obstaja ogromno zdravil, ki spodbujajo potenco - mazila, geli, tablete, kapljice, razpršila. Med njimi je precej težko določiti najbolj aktivnega. Seveda pa vsako zdravilo daje določen rezultat z določenim trajanjem.

moški z golim trupom in povečanim penisom

Če jemljete lokalna zdravila, potem temeljijo na segrevalnih komponentah, ki povečajo pretok krvi v penis. Prednosti takšnih zdravil:

 • izraziti občutki med spolnim odnosom;
 • povečan orgazem;
 • zagotavljanje velikega užitka partnerju;
 • največja erekcija;
 • zaradi močnega naleta krvi se penis poveča.

Samo vsi ti učinki so kratkotrajni in lahko trajajo le nekaj ur. Toda učinkovita erekcija je zagotovljena.

Če med vsemi metodami izberete najlažji način za povečanje penisa, je glavna stvar, ki si jo morate zapomniti, da metoda ne poškoduje. Konec koncev lahko na primer uporaba vzmetenja uteži ali nepravilna uporaba podaljška povzroči stiskanje tkiva z njihovo kasnejšo smrtjo.