Kako sami povečati penis doma

Vsak moški, ki mu je pomembna kakovost spolnega življenja, mora imeti jasno predstavo o idealnem penisu. Želje po podrobnostih se lahko razlikujejo, vendar velika velikost ostaja prednostna naloga, morda za vse. Majhna dolžina in obseg moškosti postaneta resen razlog za komplekse in obsesivne misli o tem, kako povečati penis doma. Zakaj doma? Ni običajno razkrivati tako intimnih težav, poleg tega, če jih je mogoče rešiti sami, brez vključevanja tretjih oseb, zakaj ne poskusite?

Povečanje penisa doma je resnično ali mit

Majhen kurac ne zadovolji vseh in tega problema ne bi smeli dojemati le kot "nezmožnost uporabe. "O tem, kako povečati penis doma, ne bi smeli spraševati nikogar - večina je skeptičnih do takšnih podvigov. Vendar je skepticizem zaman - znanstveni napredek vodi v pojav vedno bolj učinkovitih načinov in metod za povečanje penisa doma. V penisu praktično ni mišičnega tkiva in "deluje" po hidravličnem principu. Sposobnost raztezanja in spreminjanja volumna pod pritiskom ustvarja možnosti za podaljševanje penisa.

ženska v postelji z moškim s povečanim penisom

Govori se, da se lahko že po 2 mesecih zadovoljstva s pomočjo zelo ozke odprtine moški spolni organ zmanjša. Takšna izjava skoraj ne drži, a povečanje velikosti zagotovo ni mit. Sistematično izvajanje ciljno usmerjenih ukrepov, zlasti posebnih vaj, učinkovitih orodij in preizkušenih sredstev, vam bo kmalu omogočilo odgovor na vprašanje, ali je mogoče povečati penis doma. In ta odgovor bo pritrdilen, vendar le s pravim pristopom.

Ljudska zdravila

Na internetu najdemo veliko člankov o tem, kako povečati penis doma z ljudskimi zdravili in metodami. Vendar pa je učinkovitost alternativne medicine vprašljiva, čeprav ocene nekaterih moških, ki so se odločili za poskuse "dedka", kažejo na pozitiven rezultat.

Soda

Nekateri nalagajo obkladke s sodo in medom, drugi naredijo kopeli z raztopino sode in sode pilinge. Soda se lahko jemlje tudi peroralno. Učinkovitost ni dokazana in je zelo vprašljiva.

Zeliščne decokcije

Uporablja se odvarek pelina, pripravite lahko tudi česnovo tinkturo (200 g česna na 250 ml kakovostnega alkohola), poparek s timijanom (100 g na 300 ml vrele vode).

Zeliščna zdravila

Ena izmed najbolj znanih ljudskih metod je drgnjenje genitalij s sokom aloe, stisnjenim iz "odraslih" listov (odrezati jih je treba pri koreninah). Alternativa je tinktura divjega kostanja, ki jo lahko naredite sami ali kupite v običajni lekarni. Na seznamu netradicionalnih "zdravil" so tudi poparki korenine ginsenga, listov ginka in plodov gloga.

V primeru ljudskih zdravil delujete na lastno odgovornost in tveganje. Z uporabo različnih metod za povečanje penisa doma mora moški razumeti, da morajo biti resnično delujoče metode potrjene z raziskavami in dokazane na znanstveni ravni.

Kreme, geli, tablete

Posebni geli, kreme, spreji, tablete in dodatki za rast moškega organa so dvomljive učinkovitosti in vplivajo bolj na kakovost moškega spolnega življenja kot na dolžino njegove »naprave«. Podaljšanje penisa je mogoče doseči le na naraven način s spodbujanjem rasti tkiva in delitve celic.

Zato takšna zdravila in zdravila kažejo učinkovitost le, če se uporabljajo "v paru" z drugimi metodami, ki resnično dajejo rezultate, potrjene z znanstvenimi raziskavami in resničnimi izkušnjami moških.

Jelqing vaje

Metoda podaljševanja penisa z jelqingom je k nam prišla z Bližnjega vzhoda. Malo ljudi ve, a v resnici gre za staro arabsko tehniko, ki je manipulacija z genitalijami, podobna molženju. Ločimo suho, mokro jelq in stiskanje. V vseh primerih se moški organ iztegne z rokami.

Obstaja veliko različic takšnih vaj, vendar ni "skrivnih" formul ali univerzalnega programa. Program bi morali izbrati posamezno in se ustaviti pri tistem, ki bo v vašem primeru pokazal učinkovitost. Reakcija telesa pri različnih obremenitvah je glavno vodilo.

Na začetku bi se morali ukvarjati z jelq v pol erekciji, nato pa povečati intenzivnost pouka zaradi erekcijskega stanja. V sebi gojite samodisciplino, redno izvajajte takšne vaje in opazujte počasen porast.

Kako poteka celoten postopek:

 • Kožo obdelajte z lubrikantom (pomembno za začetnike);
 • Nato s kazalcem in palcem na dnu ustvarite prstan;
 • Čvrsto primite penis z OK prijemom;
 • Stisnite os penisa in pognajte kri proti glavi;
 • Ko roka pride do glave, z drugo roko naredite oprijem OK na dnu. Prva roka je dosegla glavo - sprosti se, druga se začne premikati.

En pristop naj traja približno 10 minut in vsebuje približno 250 ponovitev. Na splošno pouk traja približno 40 minut na dan, ta čas pa ne vključuje samo jelq, ampak tudi druge vaje za bolj pestro obremenitev. Rast ni takoj opazna, zato se morate pripraviti na trdo delo na sebi več mesecev ali celo let.

Kako povečati penis doma brez bolečin z jelq-om? Da se izognete bolečinam in poškodbam, vzdržujte zmeren tempo in ritem, začenši z mokrim jelkingom. Po 6-8 tednih rednega treninga je vredno zgraditi erekcijo za nove dejavnosti za približno 50-70%. Jelqing se dobro ujema z raztezanjem.

Oglejmo si nekaj dodatnih tehnik jelq.

Julia

Pomeni vpliv na glavo. Povežemo kazalec in palec ter počasi usmerimo kri v glavo, kjer naj držimo roko približno deset sekund.

obrnjen jelq

S pomočjo ene roke primemo orgle na dnu, z drugo okoli glave. Nato pokončni organ raztegnemo na podlago. In tako 30 ponovitev.

Poleg zmožnosti podaljšanja vaše "naprave" lahko z izvajanjem različnih vadbenih tehnik opazite naslednje izboljšave:

 • Boljša prekrvavitev v penisu;
 • Trdnejša in boljša erekcija;
 • Odprava prezgodnje ejakulacije;
 • Povečanje spolne vzdržljivosti;
 • Izboljšan nadzor erekcije.

Na forumih in blogih pišejo, kako lahko doma povečate penis do 5 centimetrov v dolžino in do 3 v prostornino: "Pri izvajanju različnih jelq tehnik in intimne masaže je potrebna sistematičnost in disciplina. "Seveda so te vrednosti individualne narave in tukaj so rekordne številke (morda precenjene - moški radi pretiravajo). Toda vsaj vsakodnevna dolgotrajna masaža prispeva k znatnemu izboljšanju moškega spolnega življenja.

raztezanje

Vse manipulacije se izvajajo izključno ročno. Vaš cilj so sistematična gibanja, začenši s počasnimi napori. Bolečina penisa se bo pojavila le pri nepravilni, pretirano intenzivni napetosti.

Jai Stretch – vlečenje penisa naprej za 2 sekundi (raztegne zgornje podvezice penisa in PC mišico), kar predlaga izmenično sprostitev za 2 sekundi. Izvede se 20 ponovitev, stopnja erekcije je od 0 do 40%. Čas vadbe - približno 5 minut ali določeno število pristopov. V temah o tem, kako povečati penis doma s pomočjo raztezanja, uporabniki foruma priporočajo kombinacijo tehnike z dihalnimi praksami.

Glavni kompleks (A, V in povratni V-razteg) vključuje prijemanje stebla penisa v poljubnem območju (vendar ne glave), nežno iztegovanje naprej, medtem ko v iztegnjenem položaju držite pol minute. Obnovitev pretoka krvi nastane zaradi trepljanja penisa po nogi. Penis raztegnite v različne smeri 30 sekund.

Tako kot pri drugih tehnikah vadbe in masaže je v teku večmesečnega treninga mogoče opaziti rahel rezultat povečanja genitalnega organa. Več pozitivnih sprememb bo v moškem spolnem življenju.

visi

Prekinitev obremenitve moškega organa daje oprijemljiv učinek v primerjavi z ročnimi vajami in tehnikami, po drugi strani pa obstaja možnost poškodbe penisa. Ne obesite prevelikega tovora, bodite pozorni na zasnovo zapaha do glave - ne sme biti travmatično. Kratko obdobje nošenja v nobenem primeru ne sme biti kompenzirano s povečanimi obremenitvami.

Obstajajo posebej izdelani tovarniški modeli vzmetenja - obešalniki z uporabno težo približno 1, 25 kg in vakuumskim nosilcem. Njihovi strokovnjaki priporočajo uporabo za obešanje. Glavo bo pritrdila priročna kamera, vsa tveganja so zmanjšana na skoraj nič.

črpalka za vodo

Drug način za povečanje penisa doma brez krem, ročnih dejanj in operacij je uporaba črpalk. Njihov glavni namen je ustvariti dobro erekcijo, vendar je treba spomniti, da dolgo bivanje penisa v vakuumu vodi do poškodb kože in hude otekline.

Hidročrpalke za razliko od običajnih črpalk ne dopuščajo stika s kožo z vakuumom, zato vodijo do povečanega in daljšega raztezanja tkiv. Topla voda odlično segreje tkanine in prispeva k njihovi boljši elastičnosti. Hidročrpalka lahko daje začasen rezultat (omogoča povečanje penisa za 10-15% tik pred seksom) ali pa ga popravi, če se uporablja kot dodatek k podaljšku.

Z uporabo hidropump se doseže majhna, počasno rast penisa v obsegu in dolžini, prvi rezultati (ob vsakodnevnih 20-minutnih vajah) pa so opazni šele po 3-4 mesecih. Možni stranski ali negativni rezultati.

Podaljšek

Domača metoda za podaljševanje moškega spolnega organa, katere učinkovitost so dokazale številne študije, je uporaba podaljška. Poleg povečanja penisa vam takšna naprava omogoča popravljanje ukrivljenosti. Med večurnim nošenjem podaljška se tkiva penisa raztegnejo in rastejo ter se znebijo napetosti. Zato uporaba podaljška omogoča moškim, da dobijo nekaj dodatnih centimetrov za življenje.

Kakšne rezultate pričakovati? To je neposredno odvisno od značilnosti vašega telesa, rednosti in skupnega časa nošenja. V zadnjih 10 letih je bilo izvedenih veliko študij, ki so dokazale učinkovitost uporabe podaljškov.

Cilj študije v letu 2008 je bil preučiti učinek vlečenja - raztezanja penisa z ekstenderjem, na proces zdravljenja Peyroniejeve bolezni. V 6 mesecih je bil rezultat dosežen v obliki ravnanja za 33°, poleg tega pa je študija pokazala povečanje dolžine penisa za 1–2, 5 cm, obsega - za 0, 5–1 cm.

Raztezanje z vlečnim aparatom 5 ur na dan 6 mesecev je pokazalo rezultat v obliki ravnanja penisa za 27–31° s podaljšanjem za 1, 7 cm. Po 12 mesecih po začetku študije je bilo ugotovljeno da so rezultati ostali in so bili popravljeni.

Rezultat 11 študij, v okviru katerih je bilo dokazano povečanje moškega spolnega organa z uporabo ekstenderjev, potrjuje njihovo učinkovitost.

Bolniki so v prvih dveh tednih uporabljali podaljšek 4-6 ur na dan. Po tem in do konca 3. meseca je bil dnevni čas nošenja 9 ur. Povečanje dolžine penisa je bilo mogoče doseči v povprečju za 1, 7 cm.

Študija v letu 2019 je največja doslej izvedena študija. Število subjektov je bilo 93, obdobje je bilo 12 tednov. Zravnanje je bilo doseženo v povprečju 31, 2°, raztezek za 1, 8 cm (največji rezultat je bil 3 cm).

Po 6-8 mesecih aktivne uporabe podaljška lahko dosežete:

 • Povečanje dolžine;
 • Zadebelitev penisa (povečanje obsega);
 • Povečan libido;
 • Podaljšanje časa spolnega odnosa.

Pri uporabi pripomočkov s trakom se poveča tudi kožica (po potrebi jo lahko podaljšamo).

Kako povečati penis doma s podaljškom, če se še nikoli niste zatekli k takšnim metodam? Za začetek je pomembno iti skozi program prilagajanja obremenitvam. V prvem mesecu in pol je treba dnevni čas nošenja povečati z ene ure na šest, silo napetosti pa z 200 g na 1150 g. Na prvih stopnjah ne morete uporabljati silnih metod, lahko pa uporabite nosila ali obešalnik (vzmetenje).

En cikel nošenja podaljška naj traja vsaj 60 minut, vendar ne več kot 3 ure, nato pa je potreben odmor za obnovitev krvnega obtoka. Da bi dosegli dober rezultat, mora biti skupni čas nošenja 6 ur na dan, cikli pa ne smejo biti dolgi, vendar več kot je en pristop, tem bolje (en sklop - ne več kot 3 ure). Dovoljeni so redki preskaki, čeprav je priporočljiv dnevni trening.

Zakaj je mogoče in varno povečati penis doma s podaljškom? Od mnogih drugih tehnik, ki jih je mogoče uporabiti, ne da bi zapustili dom, se uporaba podaljška razlikuje po tem, da ne spada v psevdoznanstveno ali tradicionalno medicino. Učinkovitosti te metode ne potrjujejo ocene članov foruma ali blogerjev, temveč resnične študije, v katerih je sodelovalo na tisoče moških. Uporaba takšne naprave ne povzroča zapletov, ne poškoduje krvnih žil in je lahko precej priročna in neboleča, če seveda izberete "pravi" podaljšek. Lahko ga nosite diskretno, v službi, na poti, na potovanju, opravljate vsakodnevna gospodinjska opravila. To je ena redkih nekirurških metod, ki lahko namesto nerealnih pričakovanj dajo resnične rezultate. Glavna stvar je zagotoviti, da ni posameznih kontraindikacij.

Rezultat katere metode je bolj zanesljiv

Z uporabo gelov, krem, posebne prehrane, prehranskih dopolnil in tablet lahko dosežete stimulacijo krvnega obtoka, izboljšano erekcijo, podaljšanje intimnega dejanja in na splošno boljšo samokontrolo med seksom. Takšne metode za povečanje penisa doma ustvarjajo pogoje za rast, ne pa jo spodbujajo.

S posebnimi vajami, kompleksnimi vrstami masaže, rednim jelkingom in obešanjem lahko računate na povečanje dolžine in obsega penisa, vendar precej počasi.

Toda kako povečati penis doma in doseči stabilen rezultat brez negativnih posledic? Strokovnjaki in andrologi močno priporočajo uporabo visokokakovostnih podaljškov v kombinaciji z nosilci ter dopolnjevanje in utrjevanje rezultata z uporabo črpalk in hidročrpalk kot pomožnih naprav. In le v skrajnih primerih se je treba zateči k kirurškemu posegu.