Kako uporabljati črpalko za povečanje penisa

Najprej poglejmo resnico in mite o povečanju penisa s pompom.

črpalka za penis

Mit št. 1. Večji kot je kurac, več užitka.

Ženska nožnica je urejena tako, da so živčni končiči skoncentrirani predvsem v prvi tretjini vhoda, saj je narava ženo kljub temu pripravila na porod, in če bi imela nožnica vseskozi občutljivost, bi se porod sprevrgel v neznosno agonijo. In to pomeni, da morate imeti dokaj skromno dostojanstvo, da bi ugodili svoji dami. Penis, daljši od 20 cm, povzroča več težav kot užitka, tukaj boste imeli stalen travmatični učinek maternice in seveda se boste morali odreči užitku analnega seksa. Kar zadeva nasprotno situacijo, se le penis, manjši od 8 cm v pokončnem stanju, šteje za odstopanje od norme.

Mit številka 2. Penis je mogoče "raztegniti"

Če primitivna plemena še vedno potegnejo ušesa in ustnice, potem se seveda nihče ne trudi narediti česa podobnega na našem penisu.

S fiziološkega vidika je to absolutni nesmisel, zato ne bi smeli postati kot nepoučeni divjaki in delujočega organa spremeniti v neaktivne špagete. Edini način "vlečenja" lahko pomaga, če ga izvajamo v pokončnem stanju 20 minut vsak dan več mesecev, zaradi česar bodo kavernozna telesa penisa intenzivneje napolnjena s krvjo, dolžina pa se lahko poveča za 1 -1, 5 cm Toda ta enak učinek je mogoče doseči, če imate normalno, pogosto spolno življenje - in ta metoda je boljša kot odlašanje nečesa. Ne bi smeli poslušati taoističnih tehnik, ki pravijo, da je treba erekcijo vzdrževati s pomočjo vlečenja in drugih improviziranih metod več ur - to negativno vpliva na pretok krvi in je lahko vir zastojev, ki se bodo sčasoma spremenili v potovanje. k zdravniku. Tudi učinkovitost vseh vrst meditativnih metod pušča veliko želenega, in če se dolžina poveča, potem le v vaših fantazijah.

Trenutno obstaja edini resnično učinkovit način za podaljšanje penisa, vendar vključuje kirurški poseg in se izvaja precej dolgo - "mobilizacija".

Mit št. 3. S posebnimi vajami lahko povečate svoj penis.

Kar zadeva metode za povečanje premera, je bilo tukaj izumljenih več metod, vendar je njihova učinkovitost različna. Prva metoda je presaditev maščobnega tkiva z mesta, kjer ga je presežek, na mesto, kjer ga primanjkuje, torej na penis. Učinkovitost je izjemno nizka, saj če maščobne celice prenehajo prejemati dodatno prehrano, se zelo hitro raztopijo in v dolgo pričakovanem volumnu lahko uživate največ en teden. Drugi način je, da namesto maščobe naložite silikon. Sprva bodo spremembe razveselile srečnega lastnika, sčasoma pa bo gel pod vplivom gravitacije odtekel do osnove in postal vir težav.

In kaj je v resnici

Edina možnost, razen operacije, je podaljšek. Njegovo delovanje temelji na principu raztezanja, ki se aktivno uporablja za širjenje tkiv v plastični kirurgiji. Učinek je trajen. Uporaba podaljška je tema za ločen članek. Pridržujemo se le, da je mogoče rezultate doseči v 3-6 mesecih, ne prej.

Način uporabe

Pred začetkom postopka je treba črpalko za povečanje penisa temeljito sprati z milom in vodo ali obdelati z antiseptičnimi pripravki. Strogo je prepovedano zaliti z vrelo vodo, obdelati z alkoholom in vodikovim peroksidom. Za povečanje učinka je priporočljivo penis predhodno namazati s posebnimi kremami. To bo povečalo lokalni pretok krvi. Maziva se lahko nanesejo tudi na osnovo naprave. Toda hkrati je vredno upoštevati, da lahko maziva na osnovi maščob ali tista, ki vsebujejo vazelin, uničijo material naprave.

Upoštevati je treba določeno zaporedje dejanj:

 • Penis se postavi v votlino bučke, nato pa se tesno pritisne na telo.
 • Preverja se gostota stiskanja luknje na bučki, v primeru posebnega zračnega ventila pa gostota njegovega zapiranja.
 • Po držanju naprave z eno roko, druga pritisne hruško ali bat. Zaradi tega se izčrpa zrak, ki zaradi redke atmosfere omogoča stiskanje penisa. Vse to vodi do pretoka krvi v penis.
 • Po približno 30 sekundah (vidna bo rahla pordelost penisa in erekcija) se podtlak sprosti tako, da v napravo vstopi zrak. Če želite to narediti, pritisnite ventil, ki se nahaja v bližini hruške (pri nekaterih modelih je dovolj, da odprete luknjo v črpalki, ki je med postopkom zaprta s prstom).
 • Polje, kako je erekcija oslabila, je treba ponoviti zgornje korake.
 • V trenutku doseganja največje erekcije se na dno penisa namesti erektilni obroč. To se naredi, da preprečimo hiter odtok krvi iz penisa in ga tako ohranimo v erekciji.
 • Po koncu vaj je treba napravo oprati tudi s toplo vodo in milom ali drugimi razkužili za intimno higieno. Nato ga je treba obrisati in posušiti pri sobni temperaturi.

Ob upoštevanju vseh zgornjih navodil in priporočil je s pomočjo vakuumske črpalke možno po nekaj mesecih doseči povečanje penisa za 2-3 cm.

Kaj je vakuumska črpalka?

Vakuumska črpalka je bila prvotno ustvarjena za boj proti erektilni disfunkciji. Povečanje penisa je bil stranski učinek. Po kakšnem principu deluje ta naprava?

Vakuumska črpalka je prozoren cilinder, bučka z vhodom, vendar brez izstopa. Natančneje, obstaja izhod, vendar je to majhna luknja, na katero je pritrjena cev. Tanka cev pa je pritrjena na črpalko za črpanje zraka iz bučke. Črpalko pogosto predstavlja poceni ročna hruška, kot se na primer zgodi v poceni črpalkah iz seks shopov. Na dragih črpalkah je za spremljanje tlaka v bučki nameščena posebna pištola-črpalka z manometrom.

Načelo delovanja je preprosto:

 1. Penis se vstavi v bučko.
 2. Bučka je tesno pritisnjena na pubis.
 3. Z ročno črpalko se iz bučke izprazni zrak. V bučki se ustvari podtlak ali, kot pravijo, vakuum. Zaradi tega so kavernozna telesa napolnjena s krvjo, kar povzroči umetno erekcijo.

Član po črpanju nekaj časa vzdržuje erekcijo, kar v povezavi z uporabo sredstev iz kategorije Viagra ali erekcijskega obroča omogoča spolni odnos.

Vendar pa so uporabniki vakuumskih črpalk opazili, da je član po sejah črpanja videti bolj masiven kot običajno. Kot se je pozneje izkazalo, je uporaba vakuumske črpalke povečala penis, vendar ne za dolgo: penis je do konca dneva vedno dobil prejšnjo velikost. Ko so to izvedeli, so prodajalci spolnih naprav začeli prodajati vakuumsko črpalko kot napravo za povečanje penisa. Tako je vakuumska črpalka pridobila svojo priljubljenost.

Mehanizmi za povečanje penisa med črpanjem

Začasno povečanje

Zakaj črpanje povzroči začasno povečanje?

 • Mehanizem 1. Pri dolgotrajnem (o času setov boste izvedeli kasneje v članku) črpanju se elastinska vlakna v tuniki penisa raztegnejo. To omogoča, da kavernozna telesa zadržijo več krvi in s tem povečajo obseg penisa. Po nekaj urah, ko bodo elastinska vlakna spet prevzela prejšnjo dolžino, se bo obseg penisa vrnil v običajno normo.
 • Mehanizem 2. Drugi mehanizem povečanja penisa je limfni tok. Med črpanjem v penis ne priteče le veliko krvi, ampak tudi limfa. Koncentriran je pod kožo (v kožici), kar povzroči učinek tako imenovanega "krofa" po zaključku seje črpanja. Pri prvih urah s črpalko se limfa močneje zalije. Kasneje se količina limfe med črpanjem znatno zmanjša. Na splošno limfa ni nevarna in ni negativen znak. Poleg tega bo limfa nekaj ur po pouku zapustila vaš penis skozi limfne kanale in vse se bo vrnilo v normalno stanje. Če je mogoče, poskrbite, da količina limfe ni pretirana.

Trajno naraščanje

Za stalno povečanje morate uporabo črpalke kombinirati z ročnimi vajami. Nato bo s posebnimi načini črpanja mogoče raztegniti tuniko in v naslednjem ciklu "načrpati" kaverne. Z vsako od teh nalog se s kompetentnim pristopom vakuumska črpalka uspešno spopada.

Vakuumska črpalka se lahko uporablja kot samostojno napravo ali v kombinaciji z glavnim ročnim programom. Druga možnost je boljša.

Z uporabo črpalke v povezavi z ročnimi vajami lahko dosežete veliko večji rezultat za povečanje frekvenčnega pretvornika. Tako je s pomočjo vakuumske črpalke mogoče povečati tako dolžino kot obseg penisa.

Vrste črpanja

Pakiranje

Pakiranje je razkošen način za raztegovanje tunike. Pakiranje zahteva ozko bučko, v kateri pokončni člen ne more nabrekati v širino, zato ga bo sila vakuuma potegnila v dolžino. Ta metoda vam omogoča, da povečate dolžino penisa, pa tudi raztegnete tuniko.

Klasično črpanje

Klasično črpanje je črpanje v široki bučki. Sila vakuuma v takšni bučki povzroči, da člen nabrekne v širino in do meje napolni votline s krvjo. Z raztegnjeno tuniko ta metoda črpanja pomaga učinkovito povečati obseg penisa.

Varnostna pravila za delo z vakuumsko črpalko

Vakuumska črpalka je dokaj učinkovito orodje za povečanje penisa. Vendar pa boste z nepremišljeno uporabo dobili le poškodbe in potemnitev penisa. Pred uporabo naprave natančno preberite ta članek.

V nobenem primeru ne kršite naslednjih pravil:

 1. Če občutite bolečino, takoj prekinite sejo črpanja. Ugotovite, kaj povzroča bolečino. Če je bil vzrok poškodba, počakajte na popolno celjenje pred naslednjo sejo. Če je bil vzrok bolečine na primer ščipanje kože, je treba težavo rešiti in nadaljevati s črpanjem.
 2. Nikoli ne hitite. Črpanje ne povzroča bolečin! Tlak (natančneje, znižajte ga, saj se v bučki ustvari vakuum) gladko, teden za tednom. Skrivnost rasti ni v norih obremenitvah, temveč v nenehnem kompetentnem treningu.
 3. V nobenem primeru ne prekoračite 40 minut črpanja na niz! Ena ura je časovna omejitev pri majhni obremenitvi. V tem času se morate približati počasi. Pri dolgotrajnem vakuumu kri preneha prosto krožiti v penisu, zaradi česar začnejo celice v penisu odmirati. Spodaj bom govoril o napredovanju črpanja.
 4. Ne črpajte prepogosto. Črpanje je zelo prijetna stvar: člen v črpalki nabrekne do impresivne velikosti, kar je lepo videti. Vendar vam ni treba črpati 3-krat na dan. Vaš cilj je povečanje penisa, ne pa občudovanja začasnega učinka. Prepogosta vadba moti rast. Zato sledite urniku treningov, o katerem boste izvedeli v nadaljevanju članka.

Program usposabljanja za vakuumsko črpalko

Razmislite o dveh programih usposabljanja:

 1. Prvi program je namenjen raztezanju albuginee penisa.
 2. Drugi program je namenjen "črpanju" kavern.

Za vsakega od obeh programov sta potrebni dve različni bučki. Cev in črpalka za črpanje zraka sta univerzalni za vse bučke. Prva vrsta usposabljanja zahteva ozkega pakerja. Kako izbrati velikost bučke glede na velikost penisa, sem opisal v članku "Kako izbrati vakuumsko črpalko. "

Program za raztezanje beljakovinske membrane (dolžina)

Bučka za pakiranje mora biti dovolj ozka: pokončni penis med pakiranjem ne nabrekne v širino, stene bučke omejujejo razširitev, namesto tega se penis podaljša po dolžini.

Veliko točk sem že opisal v preteklih člankih, ki jih lahko vedno preberete na spletnem mestu menquestions. ru v razdelku "Povečanje IF".

Program usposabljanja:

 1. Masaža testisov - 5 min.
 2. Parno ogrevanje - 10-15 minut.
 3. Rahlo naravnost se razteza v vse smeri - 10-15 minut.
 4. Visokonapetostna vrv - 10 min.
 5. Vrv ali A-razteg (po želji). Tukaj lahko vključite povratni potisk, pa tudi sedenje na členu.
 6. Lahka jelq - 50 ponovitev. Preden začnete s črpanjem, morate penis pripraviti na črpanje. Jelq je kot nalašč za ta namen. Suhi ali mokri jelq, kar vam najbolj ustreza.
 7. Pakiranje. Zdaj bomo podrobno opisali, kako se izvaja črpanje.

Postopek pakiranja

Penis pripeljemo do 80-90% erekcije, namažemo s smetano ali tekočim vazelinom, nato vstavimo v bučko in jo močno pritisnemo na sramnico. Poskusite, da vazelin ne pride na mošnjo, sicer se bo tudi posrkal v bučko. Če se to zgodi, ne prenašajte: odstranite bučko, obrišite mošnjo s prtičkom in ponovno vstavite penis v bučko. Če trenje preprečuje raztezanje, potem notranjost bučke namažite z drsnim kremnim oljem. Drsenje mora biti 100%.

Na visokokakovostnih črpalkah je manometer, ki kaže tlak v črpalki. Ne morem vam dati optimalnih kazalnikov tlaka, ker se bodo nekomu 4 enote zdele oprijemljiva obremenitev, drugi pa ne bo čutil ničesar. Tlak morate spremljati iz drugega razloga: vedeti morate, na kateri točki ste začeli, da lahko nato nemoteno povečate obremenitev in ne greste predaleč.

Del v bučki se bo raztegnil na celotno dolžino. Sledite svojim občutkom. Če se pojavi bolečina, ustavite set.

Kompleti za trening

Počitek med nizi 3-5 minut. V tem času je mogoče narediti rahlo raztezanje. Pred naslednjim nizom penis ponovno pripeljite do 80-90% erekcije.

 • Prvi sklop. Prvi sklop preživite z majhno obremenitvijo: ne poskušajte izčrpati vsega zraka, da bi pri prvem pristopu maksimalno raztegnili penis. Če sprva začnete gestikulirati, bo rast ustavila. Vse ima svoj čas. Naredite lahko vadbo 10 minut.
 • Drugi niz. V naslednjem nizu lahko nekoliko povečate pritisk. Tukaj pride prav manometer: poglejte ga in malo dvignite tlak. Pustite tudi 10-15 minut za drugi niz.
 • Tretji niz. Za tretji niz ne povečujte pritiska, ampak čas povečajte na 20 minut. V celotnem nizu bi se morali počutiti dobro. Brez bolečine!

Po nizih

Po ponovnem pakiranju lahka jelq, dobesedno 30-50 lahkih ponovitev. Ne poskušajte narediti polnega trdega jelqa kot na žilnem programu. V tem primeru potrebujete jelq za povečanje krvnega obtoka, saj med črpanjem kri zastaja v penisu.

Nato naredite ravne vleke srednje moči 5-10 minut.

Izmerite parameter BPFSL pred in po treningu. Če je po vadbi WUP, vse delate prav. Če ne, še enkrat natančno preberite članke in analizirajte svoje vadbe.

Povečanje obremenitve

In zdaj malo več o povečanju obremenitve. Ves teden ne prekoračite določene obremenitve. Prvi niz je lahek, 10 minut, drugi niz je rahlo povečana obremenitev in tudi 10-15 minut, tretji niz pri enakem pritisku je 20 minut. Čez teden dni rahlo, le malo, povečajte obremenitev za prvi niz, zato bo drugi niz še z večjo obremenitvijo, tretji niz pri enakem pritisku, vendar že 20 minut. Shema je preprosta.

Zato teden za tednom postopoma povečujte obremenitev. To vam bo pomagalo doseči najboljše rezultate. Po nekaj tednih, ko pridobite izkušnje, nato povečajte trajanje nizov na 15 minut za prvi niz, 20 minut za drugi in 25 minut za tretji.

Z dovolj izkušnjami lahko svoj program usposabljanja nadgradite in spremenite na podlagi primerov, ki sem jih podal.

Nadaljujte s potekom raztezanja tunike, dokler ne povečate razlike med BPFSL in BPEL na 2 cm ali več, nato nadaljujte z žilnim ciklom. Če pa ste prebrali vse prejšnje članke in naredili pravilno, potem to že poznate.

Vaskularni program s črpalko

Seznam vaj:

 1. Masaža testisov - 5 min.
 2. Parno ogrevanje - 10-15 minut.
 3. Neposredna vlečna sila srednje moči - 5 min.
 4. Jelq - 100 ponovitev.
 5. Pokončni kodri - 10 min.
 6. Sedenje na pol pokončnem členu - 10 min.
 7. Črpalna seja.

Vrstni red ravnanja

Črpanje v žilnem ciklu je popolnoma enako kot pri ciklu raztezanja tunike, le da je bučka v tem primeru široka, ne ozka, penis pa se napihne v širino. Čas seje in načelo povečanja obremenitve sta popolnoma enaka. Vse članke na naši spletni strani lahko vedno znova preberete.

Med serijami naredite sklece. 10-15 potiskov med nizi bo dovolj. Kombinacija vakuumske črpalke in udarcev naredi nekaj fantastičnih VUP. Pazljivo izvajajte udarce. Če menite, da je obremenitev prevelika, potem upočasnite in skrajšajte vadbo.

Na koncu naredite lahek jelq, da popravite svojo cirkulacijo.

Vadba je končana. Na koncu vadbe namažite penis z reševalnim mazilom za modrice in modrice ali enakovrednimi. Urnik 2/1 ali 3/1.

S pomočjo tega programa mi je po ciklu raztezanja tunike uspelo povečati obseg penisa za 0, 5 cm na mesec. To je bil dober rezultat! Nato se je rast upočasnila, nakar sem prešla nazaj na cikel raztegovanja tunike.

Bodite pozorni na svoj spolni organ. Če menite, da član ni pripravljen na takšno obremenitev ali si ni opomogel, počivajte.

Za spremljanje učinkovitosti treninga lahko izmerite obseg penisa pred in med treningom. Vendar pa ga morate poskusiti izmeriti, preden se član napolni z limfo. Obseg, povečan z limfo, nas ne zadeva. Potrebujemo čist WUP. In večja kot je razlika med meritvami na začetku in med treningom, tem bolje. Če se razlika iz tedna v teden povečuje, ste na pravi poti.

Par pomembnih točk

Zdaj pa si poglejmo nekaj pomembnih točk pri klasičnem črpanju.

Trenutek 1 - ročne vaje + črpalka

Vakuumska črpalka je odličen dodatek k glavnemu programu vadbe in izboljša učinek vadbe. Ne bi smeli preiti na enkratno uporabo črpalke - to bo napačna odločitev.

Trenutek 2 - limfa

Pri vadbi s črpalko je penis močno »preplavljen« z limfo. Prvih treningov limfe je lahko več, po več sejah "poplavi" ne toliko.

Če je limfe veliko, lahko sklop razdelite na dve stopnji, s premorom med fazami 30 sekund.

Če želite preprečiti veliko količino limfe, bo črpanje v kondomu omogočilo. Ja, ne bodite presenečeni. V kondomu je koža tesno stisnjena, kar preprečuje zbiranje limfe pod njo. To ne vpliva na splošno učinkovitost usposabljanja.

Trenutek 3 - zdravilne kreme

Na koncu treninga morate uporabiti zdravilno kremo. To bo pomagalo hitro zaceliti rdeče pike in preprečiti temnenje penisa.

Trenutek 4 - kri med črpanjem

Med vadbo pri povečanih obremenitvah lahko iz sečnice izteče nekaj majhnih kapljic krvi. To je posledica poškodbe žil v sečnici. V tem primeru takoj zaključite sejo in si privoščite dva tedna počitka. Med počitkom pijte zdravilo "Ascorutin" za krepitev krvnih žil ali preizkušen analog. Prav tako morate jemati vitamin E.

Po dveh tednih počitka nadaljujte s treningom, vendar začnite postopoma: po dveh tednih lahkega treninga se vrnite k polnemu treningu.

Trenutek 5 - seks po treningu

Po vadbi ne smete seksati ali masturbirati. Dajte sebi in svojemu članu počitek. Naslednjič seksaj.

Trenutek 6 - temnenje kože

Pri aktivnem klasičnem črpanju lahko koža penisa nekoliko potemni. To se zgodi, ko se ne upoštevajo pogoji, ki jih opisujem v programu: ogrevanje, ustreznost obremenitve, uporaba krem po treningu. V vsakem primeru potemnitev ni boleč znak. Mehanizem zatemnitve sem opisal v prejšnjih člankih.

Ločilne besede in želje

Niste mogli kaj, da ne bi opazili, da trajanje opisanih treningov presega eno uro. Da, dovolj je dolgo, vendar je v tej fazi potrebno. Po rasti začetnika je po prvih centimetrih vse težje doseči večji porast. Penis se prilagaja obremenitvam, zato je tudi trening težji. Toda ne izgubite srca, vse je v vaših rokah! Kdor želi, bo dosegel. Nihče ni obljubil, da bo enostavno. Potrpežljivost vam prijatelji in rast!