Kako povečati najstniški penis - varne in učinkovite metode

Mladost je obdobje, ko človek začne posvečati pozornost svojemu telesu in njegovim pomanjkljivostim.

Puberteta pri fantih se začne pri starosti 12-13 let, v intervalu do 20 let lahko moški opazuje, kako raste njegov penis.

Pomembna faza v življenju vsakega človeka

težave z velikostjo penisa v adolescenci

Poleg povečanja velikosti genitalij se pojavijo tudi druge pomembne hormonske spremembe:

 • povečana rast las v predelu dimelj in na obrazu;
 • zaokroževanje mošnje;
 • sprememba dolžine in debeline penisa;
 • tvorba kožice.

Razvoj v tej obliki je pomemben proces. Starši bi morali spremljati takšne spremembe.

Če najstnik nima las ali se mu glas ne "poči", potem govorimo o hormonski odpovedi, testosteron se proizvaja v nezadostnih količinah. Ignoriranje težave je v prihodnosti polno patoloških težav.

Norme debeline in dolžine penisa pri najstniku

Velikost penisa pri močnejšem spolu v odrasli dobi je lahko različna. V mladosti sta dolžina in širina penisa pri vseh otrocih približno enaka. Povprečni podatki penisa med erekcijo so enaki naslednjim indikatorjem (dolžina, premer, podatki so navedeni v centimetrih):

norme za debelino in dolžino penisa pri najstniku
 • 12 let - 10-11 in 7, 5;
 • 13-14 let - 12-14, 8, 5-10, 5;
 • 15-16 let - 15-17, 11-12.

Pri sedemnajstih lahko mladostniki opazijo, da se organ skrajša za 0, 5-1, 2 cm.To je posledica povečanja premera. Mnogi strokovnjaki menijo, da lahko pri starosti 17-19 let še vedno vplivate na velikost penisa.

Kaj vpliva na velikost penisa pri mladostnikih

Na velikost vplivajo različni dejavniki:

 1. Genetika- položen je v maternico. Če otrokov oče ni spolni velikan, potem od fanta ne smemo pričakovati, da bo imel v kratkih hlačah pomemben aparat.
 2. ekologija negativno vpliva na rast penisaekologija- po statističnih podatkih imajo fantje, ki živijo v bližini tovarn in tovarn, ki v ozračje oddajajo škodljive kemične sestavine, velikost penisa, ki je 0, 5-3 cm manjši od fantov, ki živijo na jugu in drugih okolju prijaznih območjih.
 3. Poškodba v predelu dimelj- to se morda nikakor ne pokaže, ko gre otrok na vrt, vse postane opazno v puberteti.
 4. Bolezni endokrinega sistema- v tem primeru mora najstnik izbrati pravo zdravljenje, da se v prihodnosti izogne težavam na področju zdravja moških.
 5. Rast– Visoki fantje imajo lahko daljši penis, vendar manjši premer. Pri mladostnikih, ki niso višji od 163, je penis debel in kratek.
 6. zdrava hrana za rast penisaZdrava prehrana - prehrana mladega predstavnika močnejšega spola mora biti popolna. Pomanjkanje izdelka bo vplivalo na celoten fizični razvoj otroka in njegovih reproduktivnih organov.
 7. Slabe navade- na žalost bo zloraba kajenja in alkohola nujno vplivala na rast penisa. Če fant začne kaditi pri 14 letih, potem lahko pri 17 letih vidi, da je penis 0, 7-2, 5 cm manjši od povprečne velikosti.
posvetovanje z zdravnikom o povečanju penisa

Strokovnjaki menijo, da so starši dolžni spremljati, kako se telo najstnika razvija.Malčke je treba redno peljati k kirurgu, ki bo pravočasno odkril patologijo.

Prej ko je težava odkrita, večja je verjetnost, da fant v prihodnosti ne bo naletel na težave, kot so disfunkcija penisa ali spolni kompleksi.

Kako povečati najstniški penis: priljubljeni načini

Farmacevtska podjetja aktivno promovirajo sredstva, ki vam omogočajo povečanje penisa za 2-4 cm. Premer je mogoče tudi prilagoditi. Seveda so ta zdravila začasna.

V naravnih razmerah penis raste le do 21. leta. To dejstvo je bilo ugotovljeno, če na organ ne delujete dodatno z zdravili ali ne izvajate vaj, potem ne morete upati, da se bo aparat pojavil v kratkih hlačah, kot zvezda filma za odrasle. Predstavniki te stroke radi uporabljajo gele in različna pršila, ki povečajo pretok krvi v predelu dimelj in zaradi tega pride do povečanja penisa. V mladosti so takšni poskusi prepovedani.

Najstniki lahko podaljšajo penis z naslednjimi postopki:

 • črpalke, ki delujejo zaradi razlike v tlaku;
 • črpalka za penispodaljški so priljubljene naprave, ki so se pojavile v starih časih. Seveda so takrat izgledali preprosto, a bistvo je ostalo - zaradi prisilnega raztezanja pride do raztezanja;
 • telesne vaje - obstajajo treningi, ki vam omogočajo prilagajanje dimenzij genitalij;
 • samozadovoljevanje je kontroverzna metoda, saj seksologi menijo, da lahko v adolescenci samozadovoljstvo povzroči težave v prihodnosti. Ta metoda je primerna za moške, ki imajo redne spolne stike z ženskami.

Penis v adolescenci lahko povečate s temi tehnikami za 0, 5-3 cm. Včasih ta razdalja ni dovolj, da bi se moški v spalnici počutili kot pravi supermen.

Podaljšek in črpalke

zdravniški recept za povečanje penisa

Najstniku ni treba veliko razmišljati o majhni velikosti penisa. Seveda, če je penis manjši od povprečja, potem morate iti k specialistu. Od sedemnajstega leta lahko vzamete nekaj metod, ki vam bodo omogočile, da se boste v prihodnosti počutili samozavestno pri postenju z damo.

Podaljšek je naprava, ki poveča organ z raztezanjem njegovih tkiv.Če ga redno nosite, lahko izzovete množenje kožnih celic, kar prispeva k raztezanju po dolžini in širini.

Naprava je pritrjena vsak dan za 6-8 ur, z njo boste morali celo hoditi na javnih mestih. Če želite skriti sistem, boste morali nositi široke hlače in spodnje perilo. Rezultat bo opazen po enem mesecu uporabe. Koža mladih je bolj prilagojena na raztezanje.

pregled vakuumskih črpalk za povečanje penisa

Črpalke dajejo začasne rezultate. Toda strokovnjaki pravijo, da bo dolgotrajna uporaba zagotovo povzročila povečanje dolžine in širine.

 • V adolescenci je koža nagnjena k hitri regeneraciji, zaradi tega se zlahka raztegne.
 • Če črpalko začnete uporabljati pri 18 letih, se bo penis povečal za 2-3 cm. Napravo uporabljajte previdno, poškodbe se pojavijo v vsakem petem primeru.

Masaže in vaje

masaža penisa za povečanje

Spolni organ najstnika se lahko poveča s pomočjo treninga. Redno raztezanje penisa bo povzročilo podaljšanje za 3-5 cm. Če penis med erekcijo masirate vsak dan, bo rezultat opazen v enem mesecu. Gibanje poteka od spodaj navzgor - močno morate držati roko od podlage do glave. Strokovnjaki pravijo, da je to dejanje nekoliko boleče.

Jelqing je starodavna tehnologija, ki omogoča povečanje dolžine penisa. Vlečenje penisa s pomočjo uteži je treba izvajati vsak dan 40-65 minut. Če porabite manj časa, potem ne bo nobenega rezultata.

 • Vaja se izvaja na članu, ki je v nerazburjenem stanju.
 • Če je organ preobremenjen, lahko pride do težav z razpokom tkiv ali krvnih žil. V mladosti pride do poškodb zaradi neizkušenosti in pretirane napetosti.

Kaj pa operacije?

Kirurške zasebne klinike vse bolj oglašujejo storitve za hiter način za povečanje penisa. Seveda bi morali najstniki izbrati varne metode za korekcijo organa - ekstender in masažo.

Kirurški posegi ne bodo opravljeni fantom, ki ne trpijo zaradi patologij in očitnih napak, ki zahtevajo zapletene manipulacije s skalpelom.Tudi na željo staršev se tovrstni posegi ne izvajajo samo na zahtevo pacienta. Zdravnik vam bo podrobno povedal, kakšna je norma in koliko centimetrov je v normalnem spolnem organu najstnika.

tablete za povečanje penisa

Fantom lahko tudi svetujete, naj jemljejo vitamine in spremljajo prehrano. Zloraba slabih navad je zanesljiva pot do slabega zdravja in manjšega penisa. Starši bi morali otroka na vse možne načine podpirati, da bi preprečili resne težave. Nujno se morate obrniti na specialista, če penis ne raste in so prisotni naslednji simptomi:

 • fant ima ozka ramena in široko medenico;
 • fant nima erekcije;
 • najstnik je debel;
 • moda so majhna.

Če skrbno spremljate svoje zdravje in se ne bojite iti k zdravnikom, lahko odpravite številne napake, ki se odkrijejo prav v adolescenci. Majhen penis v adolescenci ni razlog za paniko, možno je, da je genetika ali pa še ni čas, da bi prijatelje presenetili z dimenzijami "prijatelja" in zgodbami o spolnih podvigih.