Metode povečanja penisa

velikost moškega člana, kako povečati

Skoraj vsi moški so zaskrbljeni zaradi vprašanja povečanja penisa. To še posebej velja za tiste, ki jim je narava odvzela impresivno velikost organa. Kompleks, ki se pri močnejšem spolu razvije zaradi majhnega penisa, ne vpliva le na spolno, ampak tudi na vsakdanje življenje. Takšni moški so praviloma zadržani, negotovi, poskušajo se izogniti komunikaciji z nasprotnim spolom.

Pošteno ugotavljamo, da med predstavniki močne polovice človeštva obstajajo tisti, ki si celo s povprečno velikostjo penisa (od 13 do 15 cm v pokončnem stanju) želijo povečati penis za več centimetrov tako po dolžini kot po v prostornini.

Kaj lahko rečemo o lastnikih mikropeniza - samo sanjajo, da bi našli metodo, ki bo povečala velikost penisa za vsaj 2-3 centimetre! Na srečo sodobna medicina ponuja več rešitev tega problema, tako z operacijo kot brez nje.

Podrobno razmislimo o načinih za povečanje penisa.

Metoda vakuumske črpalke

Povečanje penisa s pomočjo posebnega valja, ki s črpanjem zraka iz naprave poveča erekcijo, velja za najbolj preprosto in cenovno ugodno. Penis položimo v vakuumsko strukturo in pritisnemo na črpalko, ki črpa zrak. Posledično se na penisu ustvari pritisk, ki poveča prekrvavitev penisa in zagotovi stabilno erekcijo.

Po mnenju strokovnjakov pa ta metoda organ za kratek čas ohranja v pokončnem stanju, poleg tega pa povzroči pojav modric na penisu in lahko povzroči rupturo krvnih žil. Zato je uporaba sesalca za povečanje penisa možna šele po posvetovanju s strokovnjakom.

Metoda razširitve

Podaljšak je posebna naprava, ki penis fiksira v raztegnjeni obliki, zaradi česar se njegova velikost poveča. Zasnove takšnih naprav so različne, bistvo mehanizma pa je enako: penis je pritrjen s posebnimi objemkami, ki zagotavljajo napetost mesa. Po navedbah proizvajalcev ta metoda omogoča, da v šestih mesecih povečate dolžino penisa za 2-3 centimetra.

Način uporabe zdravil

Takoj bi rad opozoril, da učinkovitosti te tehnike ni potrdil niti en zdravnik. Različni prehranski dodatki in tablete za povečanje penisa delujejo po načelu povečanja erektilne funkcije organa, vendar ne prispevajo k rasti penisa. Seveda se bo penis v pokončnem stanju zdel nekoliko večji, vendar je ta učinek mogoče doseči na druge načine, ne da bi telo zastrupili s tabletami dvomljive proizvodnje.

Kirurška metoda

Operacija povečanja penisa velja za edino učinkovito metodo, ki daje moški organ dolžino in prostornino. Bistvo kirurškega posega je odrezati posebne vezi, ki držijo penis v medeničnem predelu. Napetost dna penisa po tej operaciji oslabi, kar omogoča povečanje dolžine organa za 2-4 cm. S pomočjo implantacije maščobnega tkiva lahko penisu daste dodaten volumen.

Treba je opozoriti, da se takšna operacija ne izvaja za ljudi, ki trpijo zaradi diabetesa mellitusa, visokega krvnega tlaka, onkoloških in drugih resnih patologij.

Na koncu našega pogovora bi rad z vami delil enega najlažjih in najbolj dostopnih načinov za vizualno povečanje penisa za vsakega moškega. Znebiti se je treba le odvečne teže in vaša moškost bo videti daljša. Dejstvo je, da gubice maščobe okoli penisa vizualno zmanjšajo dejansko velikost penisa za nekaj centimetrov. Imejte to v mislih!

Če povzamemo vse zgoraj navedeno, lahko ugotovimo, da je edina učinkovita metoda za povečanje dolžine in volumna penisa operacija. Preostale metode delujejo po principu povečanja moči in povečanja erekcije. Čeprav se je treba znebiti kompleksov in izboljšati moško spolno življenje, je ta učinek dovolj.