Kako povečati penis

Zgodilo se je, da penis vedno vzbudi resnično zanimanje in pogovore o njegovi funkcionalnosti, medtem ko se veliko pozornosti posveča takšni težavi, kot je velikost penisa. Večina strokovnjakov meni, da je normalna velikost penisa v stanju erekcije 12-20 cm, drugi pa 13-18 cm.

povečanje penisa

Kaj vpliva na velikost penisa

Glavni vpliv na raven testosterona ima v puberteti mladeniča. Če so v tem času spolni hormoni v telesu prisotni v presežku, potem lahko pričakujemo, da bo penis velik, je povsem mogoče, da bo njegova dolžina v pokončnem stanju dosegla 25-30 cm. Ko se raven testosterona nekoliko zmanjša, organ doseže 12-14 cm, v povprečju pa je velikost penisa 16-18 cm, če penis med erekcijo ne presega 10 cm, to kaže na nizko raven testosterona v telesu in morebitne endokrine bolezni, pridobljene z dednim načinom.

Mnenje, da bo ženska s spolnim organom v normalnih mejah, to je 12-20 cm, ženskam med spolnim odnosom težko privoščiti zadovoljstvo. V tem primeru velikost ni tako pomembna kot moške spretnosti in njegovo razumevanje ženske fiziologije ter potreba po spolni naklonjenosti. Kar zadeva vprašanje, kdaj se pokaže povečanje penisa, se praviloma s tem problemom ukvarjajo moški, katerih velikost penisa ne ustreza "optimalnemu" območju, torej manj kot 12 cm.

Povečajte metode

Povečanje velikosti penisa lahko spremenimo na dva načina: z operativno korekcijsko metodo in na konzervativni način. Operativno metodo ali plastično operacijo penisa lahko izvedemo na naslednji način: ligamentotomija. Pritrditev vezi se s sklepa sramnice prenese na penis, medtem ko se penis lahko podaljša za 1-2 cm. Operacija se opravi v 15 minutah, obdobje rehabilitacije pa traja več dni. Vgradnja proteze penisa. Za prilagoditev velikosti penisa se v njegova tkiva vstavijo posebne proteze. Vendar bo s tem pristopom penis ves čas ostal v napetosti (nekateri modeli omogočajo sprostitev, vendar so precej dragi). V podkožno tkivo organa se vsadi polimerna mrežica (matrica), na kateri bodo postopoma rasla lastna tkiva. Tako se bo debelina penisa v obsegu povečala za 1-2 cm.

operativno povečanje penisa

Konzervativna metoda

Z uporabo podaljška, naprave, ki lahko poveča velikost penisa za 0, 5-1 cm na leto, odvisno od vsakodnevne uporabe. En konec naprave bo naslonjen na sramno območje, drugi pa na glavo penisa in postopoma raztezal svoje "telo".

Molža. Penis se segreje pod vročo vodo, nato pa se izvajajo "molzni" gibi v smeri od dna proti glavi. Z redno vadbo se letno poveča za 0, 5 cm.

S pomočjo vakuumskega praznjenja. Uporaba vakuumske črpalke omogoča tako raztezanje kot tudi povečanje premera penisa do 1 cm na leto.

Obstaja še en način za povečanje velikosti penisa brez operacije, vendar enako učinkovito. Da bi razumeli bistvo metode, morate vedeti, da ima organ od znotraj notranjost gobaste strukture. Ko pride do vzburjenja, se celice "gobice" napolnijo s krvjo, povečajo in napenjajo penis - to je erekcija. Toda to povečanje je omejeno na membrano kavernoznih teles, to je tunica albuginea. Ta struktura neposredno vpliva na velikost penisa. Nova metoda je sestavljena iz uporabe posebnega aparata, ki belo membrano nasiči s pripravki, ki jo naredijo mehkejšo, kar olajša raztezanje tkiv, ki ga izvaja vakuumska naprava. Omeniti velja, da je metoda zelo učinkovita, saj jo je mogoče uporabiti za povečanje dolžine do 2 cm in v krogu - do 1, 5 cm v samo enem mesecu. Ne smemo pozabiti, da je uporaba katerega koli od načinov povečanja penisa možna le pod nadzorom urologa, da se izognemo morebitnim zapletom.