Navodila za uporabo Gigant

Navodila za uporabo izdelka Gigant

kako uporabiti Gigant gel za povečanje penisa

Kako pravilno uporabljati gel, je zapisano v navodilih. Vse naredite v skladu z navodili, tako da boste zagotovo dobili učinkovito povečanje penisa. Zdravniki v Sloveniji predpišejo gel za povečanje penisa. Mazilo izboljša prekrvavitev in preprečuje neprijetne znake impotence.

Kako uporabljati orodje?

Gel z nežnimi gibi nanesemo na pokončni penis. Po masaži z gelom vedno dobite +1 cm do dolžine penisa. Za najboljše rezultate nanesite gel 30 minut pred začetkom seksa. V prvem mesecu redne uporabe vam bo penis dodal dolžino 2 cm in premer 1 cm.

Kontraindikacije in neželeni učinki

Ker so v gelu Gigant prisotne samo naravne snovi, je kontraindicirana uporaba le v primeru osebne nestrpnosti. Tudi mladi fantje, ki še niso dopolnili 18 let, ne bi smeli uporabljati gela. Ko se upoštevajo odmerki, navedeni v navodilih, se stranski znaki ne pojavijo. Povišanje dnevnih koncentracij lahko privede do prevelikega odmerjanja, ki ga spremljajo:

  • migrene,
  • slabost,
  • dispepsija,
  • poslabšanje splošnega stanja,
  • alergijska reakcija.

Moški, starejši od 65 let, ki so se odločili za uporabo gela Gigant za povečanje penisa, se morajo posvetovati z zdravnikom.

Pomembne informacije! Dovoljena je kombinirana uporaba gela za povečanje penisa z majhnimi odmerki alkohola in ne povzroča nevarnosti neželenih učinkov.